Un şofer inconştient şi-a omorât soţia într-un accident rutier, în Arad VIDEO

Un bărbat şi-a omorât soţia într-un accident rutier. Şoferul şi un alt pasager au ajuns şi ei în stare gravă la spital. Accidentul a avut loc în comuna Frumuşeni din Arad. Din cauza vitezei, maşina sa a zburat, pur şi simplu, de pe şosea, a dărâmat un stâlp electric şi s-a oprit cu roţile în sus într-un canal.

18 iun. 2013, 06:26
Un şofer inconştient şi-a omorât soţia într-un accident rutier, în Arad VIDEO

Martorii spun că şoferul conducea cu o viteză incredibilă. Şoferul nu a mai putut controla maşina, care a derapat, şi s-a izbit de un stâlp de tensiune, care a culcat, în cădere, alţi patru piloni de beton. În urma impactului, maşina a ajuns într-un canal.

Soţia şoferului a murit pe loc. Şoferul şi pasagerul din spate au fost duşi la spital. „În urma accidentului, o persoană a decedat, o femeie pasageră pe bancheta din dreapta faţă. Atât conducătorul auto, cât şi un alt pasager de pe bancheta din spate au fost răniţi”, a spus Doru Ivan de la Poliţia Rutieră Arad.

În urma accidentului, peste 1.000 de localnici au rămas fără curent electric. „A fost pericol din cauza liniilor electrice. Au fost dărâmaţi doi stâlpi electrici. A a fost întrerupt curentul electric şi am putut acţiona”, a spus Victor Stepan, de la ISU Arad.

Poliţiştii au deschis o anchetă.