Un şofer, prins de poliţişti beat, fără permis şi înarmat

Un timişorean este cercetat de polițiști după ce a fost prins că s-a urcat beat și fără permis la volanul unei autoutilitare. Mai mult, oamenii legii au găsit în mașină un pistol, dar și două cartușe de manevră.

12 mai 2017, 06:00
Un şofer, prins de poliţişti beat, fără permis şi înarmat

Politistii din Deta au oprit la Voiteg o autoutilitara pentru un control de rutina. La volan era un barbat de 41 de ani, caruia agentii i-au cerut sa sufle in fiola. In urma acestui test, politistii au descoperit ca barbatul avea o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool in aerul expirat. La o cercetare mai amanuntita a aparut si prima surpriza pentru agenti: omul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, scrie opiniatimisoarei.ro.

In urma acestor descoperiri, politistii au verificat si masina pe care o conducea barbatul, iar in ea au gasit un pistol si doua cartuse de manevra, pe care acesta le cumparase din Franta, dar pentru care nu avea permis.

Astfel, barbatul s-a ales cu un dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului, conducere fara permis, contrabanda calificata si nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

Citeşte şi Şofer băut, cu bolidul în farmacie