Un şofer român s-a răsturnat cu microbuzul şcolar în Italia

Un şofer român s-a răsturnat cu microbuzul şcolar în Italia, opt din cei 15 elevi aflaţi înăuntru au fost răniţi. În loc să ajute elevii, bărbatul a fugit de la locul accidentului. Poliţiştii au descoperit ulterior că românul era beat. Ministrul italian de interne a reaţionat dur: "Putea fi un masacru, îmi imaginez supărarea părintilor. Cum să încredintezi vietile copiilor unui astfel de om?”, a scris Matteo Salvini.

RomaniaTV.net
19 mai 2019, 05:28
Un şofer român s-a răsturnat cu microbuzul şcolar în Italia

Șoferul român a pierdut controlul microbuzului scolar si s-a rasturnat. Au urmat clipe de groază în care copiii, cu vârste între 7 și 14 ani, au țipat panicați. Elevii au fost ajutaţi de localnici. 8 elevi din cei 15 au fost răniți și au fost transportați la spital. Şoferul român s-a speriat şi a fugit de la locul accidentului.

Românul a fost prins după aproximativ 2 ore si dus in arest. În urma testului de alcoolemie, polițiștii italieni au descoperit că bărbatul era beat. De altfel, copiii din microbuz au povestit că românul începuse să meargă în zig-zag pe drum şi avea un comportament bizar.