Un șofer s-a aruncat în râul Olt ca să scape de polițiști. Bărbatul a fost scos din apă cu ajutorul pompierilor

Decât să le prezinte actele polițiștilor care l-au oprit pentru verificări, un bărbat care făcea taximetrie fără autorizație și transporta ilegal persoane s-a aruncat în râul Olt.

10 oct. 2022, 20:04
Un șofer s-a aruncat în râul Olt ca să scape de polițiști. Bărbatul a fost scos din apă cu ajutorul pompierilor

Incident tragi-comic în județul Olt. Un bărbat de 49 de ani s-a aruncat în râul Olt atunci când polițiștii i-au cerut actele la control.

Citește și Preţ motorină şi benzină 10 octombrie 2022. Veşti proaste pentru şoferi, cât costă un plin de azi

Polițiștii rutieri efectuau o acțiune de control în care erau vizați transportatorii, în imediata apropiere a podului rutier peste Olt de la Slatina, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Bărbatul de 49 de ani despre care oamenii legii aveau informații că ar transporta persoane fără să aibă autorizație de transport public a fost oprit de polițiștii rutieri care i-au cerut actele la control.  În acel moment, șoferul a aruncat documentele pe carosabil şi a ieşit din autoturism, sărind în râul Olt.

Imediat, la fața locului, au intervenit un echipaj de pompieri cu o barcă pneumatică și unul de ambulanță. Șoferul de 49 de ani a fost scos din apă şi adus la mal cu ajutorul pompierilor.

Bărbatul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a refuzat să fie dus la spital.

Șoferul cascador a fost sancţionat contravenţional conform normelor legale privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere.

Poliţiştii rutieri i-au reţinut certificatul şi plăcuţele cu numărul de înmatriculare al maşinii, urmând să nu mai aibă voie să folosească mașina în următoarele şase luni.

Citește și Amenzi mai mari pentru şoferii indisciplinaţi în trafic. O nouă lovitură pentru buzunarele românilor