Un şofer s-a urcat beat la volan şi s-a răsturnat cu maşina. Trei copii se aflau în autoturism

Un șofer beat s-a răsturnat cu mașina pe un drum de munte din Munții Cozia, după accident bărbatul a plecat spre casă. În autoturism se aflau și trei copii care au fost preluați de mama și transportați la spital, conform Mediafax.

RomaniaTV.net
16 aug. 2020, 06:08
Un şofer s-a urcat beat la volan şi s-a răsturnat cu maşina. Trei copii se aflau în autoturism

Conform Poliției Vâlcea, un tânăr de 29 de ani din Călimănești a anunțat sâmbătă seara că a făcut un accident în zona Mocirle de lângă Vârful Cozia și că cei trei copii pe care îi avea în mașină s-ar fi lovit.

Citește și: Accident grav cu un microbuz plin cu turişti. Cinci oameni au fost răniţi şi transportaţi la spital VIDEO

Bărbatul conducea pe un drum neasfaltat, neadaptând viteza într-o curbă, acesta a pierdut direcția de mers și s-a răsturnat circa trei metri. Șoferul a plecat spre casă, fiind prins ulterior de polițiștii Serviciului Rutier. Etilotestul a indicat 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul este cercetat  pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, părăsirea locului accidentului și vătămarea din culpă.

Cei trei copii cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani au fost preluați imediat după accident de mama lor, cu un alt autoturism, și au ajuns la spital.