Un șofer și-a arătat fluturașul de salariu pe internet, stârnind invidia urmăritorilor săi. Cu ce leafă se laudă bărbatul

Tot mai multă lume face cumpărături online, iar volumul de muncă al unui șofer a crescut, astfel încât sp poată garanta un serviciu rapid și eficient consumatorilor.

13 ian. 2024, 12:12
Un șofer și-a arătat fluturașul de salariu pe internet, stârnind invidia urmăritorilor săi. Cu ce leafă se laudă bărbatul
Ce salariu are un șofer UPS

Skyler Stutzmanm un șofer UPS (United Parcel Service) din Oregon, SUA, le-a arătat urmăritorilor săi fluturașul de salariu. Videoclipul postat pe rețelele sociale în octombrie 2023 a devenit viral, ajungând la aproape 12 milioane de vizualizări.

În videoclipul postat pe TikTok, șoferul și-a arătat ultimul salariu, care a fost de 2.004 USD pentru o săptămână de muncă, fără taxe. Curierul a luat acasă aproximativ 1.300 de dolari pentru 42 de ore de muncă. Asta înseamnă că șoferul este plătit cu 44,26 USD pe oră.

Citește și: VIDEO Un șofer din Galați a plecat din benzinărie cu tot cu pompă. A uitat să scoată furtunul din rezervor

Cifrele i-au surprins pe mulți dintre utilizatorii care au văzut videoclipul: „Nu-mi vine să cred că un șofer UPS câștigă mai mult decât mine după ce am lucrat 20 de ani în același sector. Și am și o diplomă”, a comentat cineva.

Sindicatul Teamsters a ajuns la un acord cu UPS, garantând șoferilor un pachet salarial de 170.000 USD până la sfârșitul contractului de cinci ani. În ciuda invidiei multor muncitori pentru creșterea salariului, Stutzman a explicat că i-au luat 10 ani să devină șofer de livrare UPS cu normă întreagă. Înainte de asta a lucrat în depozit aproape șase ani.

Citește și: Imagini care îi pot afecta emoțional pe iubitorii de mașini. Un șofer turmentat a făcut „masacru” într-o parcare, distrugând mai multe autoturisme: „A vrut să-și scoată banii pe scumpirea asigurărilor”

@skylerleestutzman UPS Driver Paystub Breakdown; End Of Year Edition. #upsdriver #ups #teamster ♬ original sound – Skyler Stutzman