Imagini care îi pot afecta emoțional pe iubitorii de mașini. Un șofer turmentat a făcut „masacru” într-o parcare, distrugând mai multe autoturisme: „A vrut să-și scoată banii pe scumpirea asigurărilor”

Imagini horror filmate într-o parcare din Rusia. Un șofer care conducea haotic a lovit mai multe mașini, plecând mai apoi liniștit de la locul faptei, ca și cum nimic nu s-a întâmplat.

11 ian. 2024, 22:40
Imagini care îi pot afecta emoțional pe iubitorii de mașini. Un șofer turmentat a făcut „masacru” într-o parcare, distrugând mai multe autoturisme: „A vrut să-și scoată banii pe scumpirea asigurărilor”
Un șofer din Rusia a distrus mai multe mașini dintr-o parcare

Un șofer teribilist, care cel mai probabil se afla sub influența substanțelor interzise, a lovit mai mulote mașini dintr-o parcare. Totul a fost filmat de la geamul unui bloc din apropiere. Imaginile au devenit rapid virale în mediul online.

Incidentul a avut loc undeva în Rusia, după cum se arată în descrierea videoclipului postat pe platforma TikTok. După mai multe manevre nefericite, șoferul mașinii albe, care pare a fi un Mitsubishi Outlander, a lovit patru mașini, cărora le-a cauzat avarii destul de grave. După aceea, șoferul nu se lasă înduplecat, și accelerează cu viteză în spate, făcând și mai multe victime. Astfel, a reușit să ridice numărul de mașini lovite la 10.

Citește și: Un internaut a rămas șocat când a intrat într-un supermarket. Videoclipul de pe TikTok care a stârnit controverse. ”E de la taxa pe zahăr”

@crissispas #CapCut #fypシ #arfideplans #misiuneatiktok #undevainrusia #fypシ #tiktokromania🇷🇴 #foryoupage #viral #carcrash #5pasidebine ♬ sunet original – Crissy

Citește și: Cum a reușit o elevă din Iași să câștige aproape 3.000 de lei din TikTok, într-o singură noapte: „Nu am mai mers la școală de somn, dar a meritat”

Internauții au râs de necazul altora, lăsând tot felul de comentarii ironice, fiind amuzați de determinarea pe care șoferul turmentat a avut-o pentru a ieși din parcare.

„A vrut să-și scoată banii pe scumpirea asigurărilor de anul ăsta”/ „Aștept cu nerăbdare să mă pot juca și eu GTA6, are grafica atât de realistă”/ „A ieșit mai greu, dar a ieșit, asta înseamnă dedicare, nu te lași niciodată!”/ „Când vii acasă și nu ai loc de parcare, îți faci loc”/ „Altă firmă de asigurări în insolvență anul ăsta, numa de la ăsta/asta”/ „Al meu joacă bowling”/ „Nu știu cine este, doar mașina vreau să știu ce este”/ „Ăsta e mult așteptatul GTA?”/ „Nu a iertat nimic”/ „Sunt curios cât o să-i scadă din bonusul de la asigurare”, sunt doar o parte dintre comentariile internauților.