Un şofer şi-a dat foc la maşină în faţa Poliţiei din Constanţa pentru că a primit prea multe amenzi

Un bărbat de 33 de ani şi-a incendiat maşina în faţa sediului Inspectoratului de Poliţie Judeţeană Constanţa, revoltat din cauza numărului mare de amenzi pe care le-a acumulat în ultimii ani. Tânărul ar fi rămas fără permis de conducere chiar marţi şi, în urma gestului său, s-a ales şi cu dosar penal pentru distrugere.

RomaniaTV.net
26 feb. 2020, 10:17

Poliţiştii au fost alertaţi marţi despre faptul că o maşină ardea în faţa Serviciului Rutier din Constanţa, conform ct100.

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că, pe fondul unui protest spontan privind măsurile luate de poliţiştii rutieri împotriva sa, un bărbat de 33 de ani şi-ar fi incendiat autoturismul”, a informat IPJ Constanţa.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că, în perioada 2016-2020, tânărul fusese amendat de şapte ori de către poliţiştii rutieri, printre altele pentru nefolosirea centurii de siguranță de trei ori, viteză excesivă și ITP expirat). De asemenea, şoferul a rămas şi fără permis de conducere după ce a făcut o depăşire neregulamentară.

Revoltat, tânărul şi-a parcat maşina în faţa sediului Poliţiei Rutiere, a stropit autoturismul cu benzină şi apoi i-a dat foc.

„În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine (miercuri-n.r.) să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propuneri corespunzătoare”, a mai transmis IPJ Constanţa.

Citeşte şi: 32 de persoane care au intrat în contact cu italian infectat cu coronavirus, testate pentru coronavirus. Probele, trimise la Matei Balş