Un şofer supărat s-a dat jos să-l bată pe altul, dar a uitat să tragă frâna de mână

O şicanare în trafic s-a terminat cu două dosare penale şi o maşină cam şifonată pentru un şofer nervos.

21 ian. 2021, 08:09
Un şofer supărat s-a dat jos să-l bată pe altul, dar a uitat să tragă frâna de mână

Un şofer supărat a devenit şi mai supărat după o şicanare în trafic care s-a terminat rău. Totul s-a petrecut în Craiova. Un conducător auto de 44 de ani a fost lovit în față de un alt participant la trafic, în timp ce se deplasa pe Str. A. I. Cuza din Craiova, dar cel afectat mai rău a fost agresorul, un şofer supărat şi el, în vârstă de 40 de ani. Cum s-a petrecut tot tărăboiul.

Potrivit poliției din Dolj, cel din urmă a pătruns pe contrasensul Străzii A.I. Cuza și a coborât furtunos din autoturism, pe care l-a lăsat neasigurat cu frâna de mână. În timp ce era ocupat să-l înveţe, prin metode spartane, codul rutier pe colegul de trafic, autoturismul său s-a pus în mișcare lovind un semafor electric amplasat pe strada respectivă.

Un bărbat beat dirijează circulaţia într-o intersecţie din Botoşani. Individul, nervos pe şoferii care nu-i respectă indicaţiile
”Bărbatul l-ar fi lovit în zona feței pe bărbatul de 44 de ani, însă nu a necesitat acordarea de îngrijiri medicale. La fața locului s-au deplasat și polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova, care au aplicat bărbatului de 40 de ani două sancțiuni contravenționale, conform OUG 192/2002, în valoare de 2.175 de lei, eliberând totodată autorizație de reparație. De asemenea, în cauză, polițiștii Secției 1 Poliție Craiova au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând ca la finalizarea cercetărilor dosarul penal sa fie înaintat unității de parchet competente cu propunerile corespunzătoare”, au explicat reprezentanții IPJ Dolj. Probabil semaforul era pe cuolarea verde pentru maşini, altfel acel şofer supărat mai încasa o amendă şi pentru acest lucru.

O șoferiță de TIR din România face senzație pe internet. Are 321.000 de urmăritori pe TikTok: „Nu contează înălțimea, poți să-ți reglezi scaunul și volanul”