Un şofer vitezoman, mort după ce a intrat cu maşina într-un stâlp VIDEO

Accident cumplit în Bistriţa Năsăud, acolo unde un tânăr vitezoman de 26 de ani a intrat cu maşina într-un stâlp de tensiune care a fost doborât la pământ.

RomaniaTV.net
29 iun. 2015, 13:35
Un şofer vitezoman, mort după ce a intrat cu maşina într-un stâlp VIDEO

Maşina a fost pur şi simplu spulberată iar şoferul aruncat la 20 de metri distanţă. În urma traumatismelor şi fracturilor multiple, tânărul a murit, potrivit România TV.

Citeşte şi Un fost puşcăriaş din Dâmboviţa şi-a bătut iubita şi i-a furat maşina

Circulă de multe ori de nu apucăm să îi vedem, e imposibil aşa ceva. Omul ăsta, nu vreau să greşesc, ori s-a sinucis, ori a circulat cu 150 km pe oră. Aici copiii merg la şcoală pe aici, nu e trotuar, nu e nimic, copiii noştri, sunt expuşi la nişte riscuri enorme. Am auzit o bufnitură şi am ieşit pe stradă şi am văzut maşina toată distrusă, aruncat lângă gard, m-am speriat, am văzut stâlpul rupt, cablurile atârnând jos. Prin gard a trecut, a rupt gardul, stâlpul de beton„, a decarat un localnic.

 

Tânărul de 26 de ani conducea cu viteză nebună pe drumul dintre localităţile Beclean şi Bistriţa. A ieşit de pe carosabil şi a lovit rupt un stâlp de tensiune. Maşina a fost spulberată în bucăţi iar tânărul a fost aruncat la zeci de metri distanţă.

Citeşte şi Accident în Capitală. Un şofer a trecut pe roşu şi a ajuns cu roţile-n sus VIDEO

Medicii l-au resuscitat pe şofer timp de jumătate de oră însă acesta a murit. Mai multe case aflate în zonă au rămas fără curent electric câteva ore în urma accidentului.