Un soldat şi-a ucis iubita în faţa fiului lor de 4 ani pentru că avortase cel de-al doilea copil

Un soldat britanic şi-a înjunghiat prietena cu care avea deja un copil, după ce spionase contul ei de Facebook şi aflase că avortase în secret cel de-al doilea copil, după ce se despărţise de el în urma unei bătăi crunte pe care o primise de la bărbatul agresiv.

RomaniaTV.net
04 sept. 2012, 17:19
Un soldat şi-a ucis iubita în faţa fiului lor de 4 ani pentru că avortase cel de-al doilea copil

Caporalul Ian Lowe, în vârstă de 25 de ani, şi-a înjunghiat prietena, Leanne McNuff, de 24 de ani, din Droylsden, (Manchester) de mai multe ori, pentru că aflase că ea avortase în taină cel de-al dopilea copil al lor. Scenele criminale s-au petrecut în faţa fiului lor de 4 ani, Jaden.

Lowe a piratat contul de Facebook al prietenei sale şi aflat că ea făcuse un avort, fiind însărcinată cu cel de-al doilea copil al lor, după cum au aflat anchetatorii care l-au adus în judecată pe criminal. Cuplul se certase rău cu câtva timp înainte, dar Lowe mai avusese ieşiri violente de-a lungul relaţieie lor, care începuse în 2006, fiind o fire extrem de agresivă.

Criminalul a mai spus că pe Facebook descoperise că Leanne cunoscuse un alt bărbat. În martie, când a comis omorul, Lowe se afla în libertate pe cauţiune, după ce fusese arestat în februarie, pentru că o bătuse îngrozitor pe Leanne.

Lowe a recunoscut că se face vinovat de atac violent, dar nu şi de omor, spunând că Leanne fusese cea care s-a repezit la el cu cuţitul, pe care el i l-a luat din mână în timpul atacului.

Tânăra a fost găsită într-o baltă de sânge, de către fratele ei , Ryan McNuff, iar în faţa uşii de la intrare se afla micuţul Jaden, care plângea şi striga : „Tati a ucis-o pe mami!”…, cerând ajutor. A venit şi mama tinerei, care locuia în casa de alături şi a încercat să o menţină în viaţă până au venit medicii. Leanne a murit mai târziu, la spital, din cauza traumatismelor suferite. Bestia de bărbat o lovise peste faţă până şi cu bocancii, deoarece medicii legişti au găsit pe obrajii ei urme de tălpi de bocanci. 

S-a refugiat la mama lui

După atac, Lowe s-a dus la mam lui, Lorraine, şi i-a mărturisit ce făcuse. „Am deschis uşa de la intrare cu piciorul. Copilul era în faţa uşii, iar Leanne era la etaj şi a început să ţipe la mine ca să ies afară. M-am repezit pe scări şi am înjunghiat-o de patru ori şi am lovit-o peste faţă”. Lowe le-a spus judecătorilor că băuse toată noaptea la un club.

Scandalurile dintre cei doi s-au acutizat în februarie, când Leanne i-a spus că este însărcinată, iar el i-a strigat că este „o curvă care se culcă cu toţi” bărbaţii. A urmat un scandal monstruos atunci, iar el a bătut-o crunt, smulgându-i şi părul din cap, rupându-şi hainele şi lovind-o peste faţă cu pumnul, în timp ce îşi înfăşurase celălat braţ în jurul gâtului ei, sufocând-o.

După acel scandal, Leanne a chemat poliţia şi lui Lowe i s-a dat ordin de restricţie, pe care el l-a încălcat pe 11 martie, a doua zi după ce ea făcuse avortul la o clinică. Procesul acestui caz care a zguduit comunitatea din Droylsden continuă.