Un spital privat din Constanţa relansează campania ‘Intervenţii ginecologice gratuite’

Campania ''Intervenţii ginecologice gratuite", un program ce se adresează tuturor femeilor incluse în sistemul public de asigurări de sănătate, a fost relansată într-un spital privat din Constanţa. Potrivit managerului general al clinicii, campania urmăreşte să înlesnească accesul la asistenţă medicală şi la tratamente, clinica privată venind în întâmpinarea femeilor diagnosticate cu afecţiuni ginecologice.

RomaniaTV.net
16 nov. 2011, 20:19
Un spital privat din Constanţa relansează campania ‘Intervenţii ginecologice gratuite’

”Echipa noastră de medici este pregătită să asigure intervenţii chirurgicale gratuite pacientelor asigurate medical, persoanele care doresc să apeleze la serviciile noastre trebuind doar să se programeze telefonic pentru un consult de specialitate. Dacă există indicaţia de operaţie, medicii ginecologi vor recomanda investigaţii premergătoare intervenţiei chirurgicale, costurile acestora fiind suportate integral de centrul medical. În cadrul acestei campanii, pe care dorim s-o extindem chiar pe parcursul unui an întreg, se pot efectua intervenţii chirurgicale din sfera ginecologică, precum histerectomie, ovarectomie, extirparea chistului ovarian sau a fibromului uterin, tratamentul incontinenţei urinare, prolapsul genital şi toate afecţiunile colului uterin”, a precizat managerul, citat de AGERPRES.

Costul unei intervenţii chirurgicale în Spitalul Isis este de aproximativ 1.000 de euro, bani pe care unitatea medicală îi suportă integral, pacienta urmând să plătească doar internarea, a cărei valoare se ridică 300 de lei, pe zi, costul incluzând şi medicaţia pe întreaga durată de spitalizare precum şi alimentaţia personalizată, stabilită de un medic nutriţionist.

Pentru a fi incluse în campania ”Intervenţii ginecologice gratuite”, pacientele vor trebui să se prezinte la medic cu dosarul de investigaţii şi analize efectuate anterior, adeverinţă de salariat sau talonul de pensie, precum şi dovada plăţii asigurării de sănătate.