Un sportiv CELEBRU, făcut de râs de o prostituată. Ce FANTEZIE dubioasă i-a cerut să-i îndeplinească

Celebritatea vine la pachet şi cu multe neajunsuri, iar asta o realizează pe propria piele şi Michael Phelps, campion la nataţie care se află acum în atenţia presei mai mult din cauza picanteriilor din viaţa sa, decât a datorită performanţelor sportive.

RomaniaTV.net
21 mart. 2015, 15:26
Un sportiv CELEBRU, făcut de râs de o prostituată. Ce FANTEZIE dubioasă i-a cerut să-i îndeplinească

Michael Phelps are 29 de ani şi eprformanţe uriaşe în bazinul de înot, dar în ultimele luni viaţa sa personală se bucură de mai multă atenţie din partea presei decât realizările sale profesionale.

Zilele trecute, „National Enquirer”, o publicaţie de scandal din SUA, a dezvăluit detaliile unei aventuri pe care Michael Phelps a avut-o cu Kim Petro, o femeie care îşi câştigă existenţa făcând sex pe ban.

Înotătorul a fost atras spre ea de un anunţ postat pe un site de matrimoniale. „Am sâni naturali uriaşi, forme perfecte şi sunt mereu la locul potrivit. Timpul petrecut cu mine nu este unul pierdut. Nimic nu mă sperie. Nu fi timid!”, se descria Kim în anunţul respectiv, iar Michael Phelps a vrut să se bucure de „oferta” acesteia.

„M-a sunat, am stabilit o întâlnire şi mi-a cerut să beau apă înainte de a veni la hotel. Mi-am dat seama imediat ce dorea şi mi‑am zis: «De ce nu? Voi câştiga o grămadă de bani cu asta». În cameră, m-a rugat să mă urc în pat, deasupra lui, şi să urinez pe el”, a povestit Kim Petro, care ar fi fost supusă chiar unui test cu detectorul de minciuni, înainte de publicarea poveştii, rezultatul arătând că aceasta spunea adevărul.

Phelps ar fi plătit 900 de dolari în schimbul îndeplinirii fanteziei sexuale, a mai spus Kim, care a dezvăluit că în timpul întâlnirii cu ea sportivul a purtat lenjerie intimă de damă.

Dezvăluirile din „National Enquirer” vin la puţin timp după o altă nebunie sexuală al cărei protagonist a fost Michael Phelps. Taylor Lianne Chandler (41 de ani), o femeie care s-a născut cu organe sexuale masculine, dar fără testicule, şi cu uter, dar fără ovare, a mărturisit, în ianuarie, că a petrecut câteva ore fierbinţi în braţele înotătorului. Ulterior, Taylor a anunţat că va juca într-un film porno al cărui subiect va fi aventura ei cu Phelps.