Un star de la campioana Angliei a fost arestat. Fotbalistul şi-a bătut nevasta

Ahmed Musa (24 ani), internaţionalul nigerian al lui Leicester City, a fost arestat dupa ce a bătut-o pe sotia sa, Jamila. Incidentul s-a petrecut marţi seara, în locuinţa celor doi, la cateva ore dupa meciul castigat de Leicester cu 2-0 în faţa lui Sunderland.

06 apr. 2017, 11:13

Se pare că Musa ar fi fost supărat pentru că nu fost inclus în lotul pentru meciul cu Sunderland, pentru că nu se află în graţiile noului manager, Craig Shakespeare. El a fost arestat în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 1.

Citeşte şi Scene incredibile în fotbalul european. Un fotbalist a fost arestat pe teren, după ce l-a bătut pe arbitru VIDEO

Un bărbat în vârstă de 24 de ani a fost arestat ieri dimineaţă în locuinţa să din apropiere de Leicester cu suspiciunea de lovire şi alte violente„, a comunicat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Leicestershire. Ulterior, Ahmed Musa a fost lăsat liber, iar clubul a anunţat că nu va lua măsuri împotriva sa.

Ahmed Musa are 60 de meciuri în naţionala Nigeriei, pentru care a marcat 11 goluri, două dintre ele la CM 2014, împotriva Argentinei. Leicester l-a transferat în iulie 2016, de la ŢSKA Moscova, pentru 16,6 milioane lire sterline.