Un star de la The Voice Kids a fost împuşcat mortal. Adolescentul de 15 ani a fost victima nevinovată a reglărilor de conturi

Tuca Almeida (15 ani), un fost participant la concursul Vocea Braziliei Junior, ediţia 2018, a murit joi într-un schimb de focuri care a avut loc în cartierul Candeias, din Jaboatão dos Guararapes (Grande Recife).

01 mai 2020, 13:55
Un star de la The Voice Kids a fost împuşcat mortal. Adolescentul de 15 ani a fost victima nevinovată a reglărilor de conturi

Potrivit Poliţiei Militare, au fost trase aproximativ 15 focuri de armă. Crima s-a produs joi seara, în jurul orei locale 17.00 (ora 23.00, ora României), când şase bărbaţi cu glugă au intrat într-un cengtru comercial şi au deschis focul.

Se pare că atacatorii îl căutau pe cumnatul victimei, care se afla la fața locului şi îl însoțea pe tânăr, însă acesta a reușit să scape. Din primele investigaţii, acest cumnat este un prizonier eliberat recent din închisoare, în urma măsurilor de preveni a răspândirea Covid-19 în sistemul penitenciar din Brazilia„, spune poliţia, într-un comunicat. Tuca Almeida, în vârstă de 15 ani, participant în 2018 la Vocea Braziliei Junior, a murit la faţa locului.

Citeşte şi Traficant de cocaină din Brazilia, urmărit de 20 de ani, prins în Mozambic

Statul Pernambuco, unde a avut loc asasinatul, a înregistrat o creștere de 14,2% a cazurilor de omucidere în martie 2020, conform datelor publicate de Secretariatul de Apărare Socială (SDS). Numărul a crescut de la 316 la 361, comparativ cu aceeași perioadă din 2019, în ciuda măsurilor de restricție implementate pentru a încuraja izolarea socială în contextul pandemiei de coronavirus.