ŞOCANT. Un star din Premier League ameninţă că îi toarnă acid pe faţă iubitei sale şi îi aruncă în aer casa

Ravel Morrison, mijlocaşul lui West Ham United, a fost acuzat săptămâna trecută de fosta lui prietena  de 19 ani (Reah Mansoor) şi mama acesteia (Parveen), în vârstă de 39 de ani, de agresiune. Acum capetele de acuzare s-au înmulţit, după ce s-a aflat că a ameinţat că îi va turna acid pe faţă fostei sale iubite.

RomaniaTV.net
07 aug. 2014, 15:00
ŞOCANT. Un star din Premier League ameninţă că îi toarnă acid pe faţă iubitei sale şi îi aruncă în aer casa

Ravel Morrison (21 ani) este acuzat că şi-a lovit în mai multe rânduri prietena, în vârstă de 19 ani, dar şi pe mama acesteia. După spusele celor două, Morrison le-a lovit cu pumnii în două incidente separate, iar săptămâna trecută fusese plasat în custodia poliţiei.

Miercuri au apărut noi amănunte tulburătoare în acest caz. Fotbalistul lui West Ham United a hărţuit-o pe Reah Mansoor ameninţând că îi va turna acid pe faţă. De asemenea, el le-a ameninţat pe cele două că le va arunca în aer casa şi le va omorî. Pe 28 august vor avea loc audieri preliminare în acest caz, la Curtea din Manchester, iar cel puţin până atunci Morrison nu va avea voie să intre în conact direct sau indirect cu cele două femei, să meargă pe strada unde locuiesc sau să intre în zona Greater Manchester, cu excepţia momentului când va merge la tribunal.

Ravel Morrison este un mijlocaş crescut şi format de Manchester United, pe care Sir Alex Ferguson l-a vândut însă în ianuarie 2012 la West Ham United, pentru 650.000 lire sterline.