Un stareţ din Arad, filmat în timp ce era pălmuit peste fund de un bărbat VIDEO

Imagini incredibile cu stareţul unui schit din Arad. Bărbatul se hârjoneşte cu un alt individ, este aruncat pe pat şi bătut peste fund. Stareţul Serafim a explicat că a fost ispitit de "Necuratul" atunci când a intrat în jocul bărbatului.

RomaniaTV.net
17 feb. 2012, 06:33
Un stareţ din Arad, filmat în timp ce era pălmuit peste fund de un bărbat VIDEO

Trei filmuleţe postate zilele trecute pe internet arată o altă faţă a vieţii monahale. Personajele filmuleţelor sunt călugărul Serafim Hotea, stareţ al Schitului Sf. Ap. Petru şi Pavel din localitatea Moneasa, judeţul Arad şi un tânăr blond de aproximativ 25 de ani, potrivit cancan.ro.

Pus pe şotii, tânărul îl fugăreşte pe stareţ prin încăpere. La un moment dat, stareţul stă întins pe pat, cu picioarele în sus, iar tânărul îl ţine pe acesta de membre şi simulează un act sexual, trăgându-i şi câteva palme la fund. Deloc deranjat de atitudinea tânărului, stareţul nu are vreo reacţie fermă.

„A fost o simplă joacă. (…) M-a pus pe pat şi a făcut câteva gesturi nepotrivite. Eu chiar m-am împotrivit, dar el era băut. M-a pus pe pat şi mi-a dat câteva palme la fund. M-a ispitit Diavolul”, a spus stareţul.