Tânărul de 22 de ani care s-a aruncat de pe acoperişul căminului a murit. Scene şocante în Bucureşti

Un student în vârstă de 22 de ani s-a aruncat de pe acoperişul căminului în care locuia. Scenele şocante s-au petrecut vineri, în Bucureşti. Tânărul a ameninţat că se aruncă de pe acoperiş timp de trei ore.

05 mart. 2021, 13:01
Tânărul de 22 de ani care s-a aruncat de pe acoperişul căminului a murit. Scene şocante în Bucureşti

Tânărul de 22 de ani care s-a aruncat de pe acoperişul căminului a murit. Tânărul ar fi fost în sevraj, fiind incoerent în timpul negocierilor. Acesta locuia de doi ani în căminul de pe care s-a aruncat. Se pare că era antrenor de fitness şi ar fi renunţat la Academia de Studii Economice în anul I. Băiatul era cunoscut ca fiind consumator de droguri.

Tânărul de 22 de ani s-a aruncat de pe acoperişul căminului. Fosta iubită, martoră la scenele cutremurătoare

Citeşte şi Un bărbat s-a sinucis în faţa apartamentului soţiei sale. Scene şocante de Dragobete

Tânărul de 22 de ani a ameninţat că se aruncă în gol mai bine de trei ore. La fața locului se aflau deja ambulanțele și negociatorii, precum și un psiholog. Salvatorii nu reușiseră să monteze saltelele de amortizare, existând un gard și pomi, potrivit Antena 3.

Medicii prezenţi la faţa locului îi acordă tânărului primul ajutor.

Nu se ştie, deocamdată, care este motivul care l-a împins pe tânăr să recurgă la un asemenea gest.

Fosta iubită a băiatului a fost martoră la întreaga scenă. Cei doi se despărţiseră recent, deoarece băiatul credea că fata face experimente pe creierul lui.

Băiatul a fost abandonat de părinți, până la 14 ani a locuit în sat în apropierea Bucureștiului, după care s-a mutat în Capitală, unde a locuit în zona Floreasca. El a fost angajat ca receptioner și din primul an de facultate consuma droguri.

Citeşte şi Gheorghe Moroşan, criminalul de la Oneşti, i-ar fi imobilizat pe cei doi muncitori cu spray paralizant. Ipoteza şocantă a anchetatorilor

Dr Mihai Craiu atrage atenția asupra efectelor negative ale închiderii școlilor: „Tot mai mulţi adolescenţi cu tentative de suicid”

Dr Mihai Craiu, despre tentativele de suicid la adolescenţi. După ce s-a vaccinat împotriva COVID, medicul pediatru Mihai Craiu a subliniat importanţa redeschiderii şcolilor, însă în condiţii de maximă siguranţă.

Medicul a ţinut să precizeze că unul dintre efectele negative ale menţinerii şcolilor închise este creşterea îngrijorătoare a tentativelor de suicid în rândul adolescenţilor, scrie g4media.ro.

„Ca medic de urgență, pot să vă spun că am început să vedem tot mai des adolescenți cu tentative de suicid”, a precizat dr. Craiu, subliniind efectele negative ale lipsei socializării, datorate menţinerii şcolilor închise.