Un student din Bucureşti a închiriat un PANOU PUBLICITAR ca să-şi găsească loc de muncă FOTO

Un student din Bucureşti a ales o metodă inedită prin care să-şi caute loc de muncă. Astfel, în loc să-şi trimită CV-ul potenţialilor angajatori, îi îndeamnă pe ei să-l caute.

12 iun. 2014, 06:49

Pentru a-şi găsi loc de muncă, Andrei Radu, un tânăr de 22 de ani, a închiriat un panou publicitar din Piaţa Universității, unde şi-a postat fotografia şi site-ul personal, astfel încât posibilii angajatori să ajungă la el şi să vizualizeze un „CV creativ”, potrvit B365.ro.

Citeşte şi Ce dezvăluie CV-ul despre personalitatea ta

Având ca motto sintagma „Being boring is a sin”, anunţul a rulat timp de cinci ore la Universitate, vineri, 30 mai şi a fost făcut prin aplicatia mobile The Pole Society. După cum precizează pe blogul personal, andreirca.blogspot.com, a decis să aleagă această metodă, deoarece termină facultatea vara aceasta şi este conştient că va intra în „cursa” pentru un loc de muncă alături de alte mii de absolvenţi.

Citeşte şi Adio, CV-uri. GAMIFICAREA, cea mai nouă metodă de angajare

Până acum am fost abordat de cinci persoane, ba HR, ba seniori, cu câţiva am apucat să mă întâlnesc, cu alţii am întâlniri programate în perioada următoare„, a declarat Andrei.

Tânărul de 22 de ani este interesat de joburi în domeniile tech, mobile, digital şi sales, fiind, în prezent, student la Facultatea de Inginerie în Limbi Straine din cadrul Universităţii Politehnica din Bucureşti.