Un student vitezoman, prins de 2 ori de poliţişti în doar câteva ore. Prima oara era beat, a doua fără permis

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, student la Medicină, a fost prins de polițiștii rutieri, în stațiunea Mamaia, în timp ce conducea cu 114 km/h. Mai mult, în urma testării cu aparatul etilotest, polițiștii au descoperit că tânărul vitezoman era băut.

24 aug. 2015, 16:01
Un student vitezoman, prins de 2 ori de poliţişti în doar câteva ore. Prima oara era beat, a doua fără permis

Totul s-a petrecut duminică dimineață, în jurul orei 06.50, când Mahmud B. de 23 de ani, a fost depistat în zona hotelului Rex, în timp ce conducea un autoturism marca Audi cu o viteză de 114 km/h, limita de viteză fiind de numai 50 km/h, potrivit reporterntv.ro.

Citeşte şi Şoferul care a lovit un poliţist, pe o plajă din Mamaia, ARESTAT pentru 30 de zile

Bărbatul a fost tras pe dreapta și a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul alcoolemiei fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Studentul a fost condus ulterior la sediul Serviciului de Medicină Legală, acolo unde medicii legiști au stabilit că acesta avea o alcoolemie de 1 mg/l alcool pur în sânge.

Mai mult, tânărul a fost prins luni, în jurul orei 10.40, pe strada Dispensarului din municipiul Constanța, în timp ce conducea cu permisul suspendat. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și conducere cu permisul suspendat.

Citeşte şi Un ŞOFER BEAT a provocat HAOS într-o intersecţie din Timişoara: O femeie, încarcerată VIDEO