Un student şi-a convins cinci prieteni să se sinucidă. Criminalul se consideră a fi un super-erou

Brandon Grossheim, un student din Statele Unite, se consideră un ”super-erou”, după ce și-a convins 5 prieteni să se sinucidă.

06 aug. 2019, 11:39
Un student şi-a convins cinci prieteni să se sinucidă. Criminalul se consideră a fi un super-erou

Două dintre victimele lui, care făceau parte dintr-o frăție, au fost găsite moarte într-un cămin. Ulterior, s-au mai descoperit și alte 3 cazuri.

Potrivit autorităților, toți cinci care au murit în anul studențesc 2016-2017 erau prieteni cu tânărul, potrivit The Sun.

Alți tineri care făceau parte din frăție au declarat că Grossheim avea o “fascinație pentru moarte” și că a purtat hainele uneia dintre victime după ce a murit. De asemenea, se crede că Brandon a început să se întâlnească cu iubita uneia dintre victime.

În timpul procesului, s-a descoperit că doi dintre tineri ar fi suferit de depresie, ”fiind vulnerabili”, a precizat un avocat, potrivit stiripesurse.ro

În urma unei investigații, poliția a descoperit că Grossheim avea acces la viețile private ale tinerilor și ar fi avut și cheile de la camerele lor. Brandon a fost ultima persoană cu care au vorbit tinerii, înainte de a-și lua viețile.

Avocatul părinților victimelor a declarat că “manipularea psihologică” a influențat sinuciderile. Tot el a mai adăugat că Brandon Grossheim locuiește acum în Illinois și nu a absolvit facultatea, deși nu a fost exmatriculat.

Procesul împotriva lui Grossheim a fost deschis de părinții victimelor, care cer daune pentru durerea provocată. Până în prezent, cel acuzat nu a fost pedepsit în vreun fel.