Un sucevean a suferit arsuri după ce o oală cu ciorbă fierbinte a căzut peste el

Un bărbat în vârstă de 56 de ani, din comuna suceveană Straja, a suferit arsuri de gradele II şi III pe corp, după ce, în timpul unei altercaţii cu un tânăr care venise să-i ceară ţigări, o oală cu ciorbă fierbinte a căzut peste el, iar bărbatul rănit a refuzat iniţial să meargă la spital.

RomaniaTV.net
28 dec. 2012, 12:58
Un sucevean a suferit arsuri după ce o oală cu ciorbă fierbinte a căzut peste el

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, poliţiştii din comuna Straja au fost sesizaţi, joi, că un bărbat în vârstă de 56 de ani din localitate a fost lovit de un tânăr în vârstă de 28 de ani.

În urma verificărilor, s-a stabilit că, miercuri seară, tânărul, băut fiind, a mers la locuinţa bărbatului în vârstă de 56 de ani să-i ceară ţigări şi a stat cu acesta aproximativ o jumătate de oră, timp în care amândoi au consumat alcool.

Ulterior, din cauză că bărbatul nu i-a oferit ţigări pentru că nu avea, tânărul l-a lovit cu pumnul în faţă şi cu un picior în stomac, iar în timpul altercaţiei o oală cu ciorbă fierbinte, ce se afla pe marginea plitei, s-a vărsat peste bărbat.

După incident, tânărul a plecat, iar bărbatul rănit, fiind şi el în stare de ebrietate, a mers la un vecin căruia i-a povestit ce a păţit, rămânând la acesta peste noapte, dar i-a cerut vecinului să nu sesiseze nici Poliţia, şi nici Serviciul de Ambulanţă.

Bărbatul rănit a fost transportat, joi, la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde a fost diagnosticat cu arsuri de gradele II şi III, iar agresorul a fost audiat şi este cercetat penal pentru vătămare corporală.