Un sucevean de 60 de ani susţine că a fost snopit în bătaie de poliţişti şi aruncat în şanţ

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din comuna Dumbrăveni, Suceava, susţine că a fost pus să facă curat în curtea postului de poliţie din localitate, după care şeful de post din localitate şi un ajutor de-al acestuia l-au bătut cu sălbăticie, iar la final l-au urcat în maşină şi l-au abandonat într-un şanţ, deşi victima a cerut o ambulanţă să meargă la spital.

RomaniaTV.net
18 sept. 2012, 11:04

Bărbatul povesteşte că după el a venit agentul Cristian Florin Tabarcea, vineri, care l-a dus la postul de poliţie şi, cum şeful de post, Cristian Tuduruţă, nu ajunsese încă, agentul l-a pus la treabă, scrie monitorulsv.ro. „Mi-a spus să fac ordine prin curtea postului, să strâng vreascurile de pe jos”, a spus presupusa victimă Dragoş Daniliuc.

După aproximativ jumătate de oră, continuă sexagenarul, a venit şi şeful de post şi l-au chemat înăuntru, pentru audieri.

Dragoş Daniliuc povesteşte că odată intrat în sediul postului de poliţie, a început să fie acuzat de mai multe fapte, printre care furtul unui butoi de plastic din curtea unei localnice, aceasta din urmă, explică victima, „prietenă bună de-a poliţiştilor”.

„N-am cum să recunosc ceva ce nu am comis. Prima oară am fost lovit de şeful de post cu picioarele în piept, apoi m-a luat la bătaie agentul Tabarcea, care a scos bastonul şi a început să mă lovească din toate poziţiile”, declară bărbatul în vârstă de 60 de ani.

Dragoş Daniliuc, bolnav de diabet, îşi aminteşte că era întins pe jos şi că abia mai putea vorbi de la bătaia pe care a primit-o. „Voiau să mă ducă la crâşmă, să mă îmbete, pentru ca eu apoi să nu mai am nimic de zis, însă am refuzat. I-am rugat să mă ducă la spital. M-au scos prin spate, m-au urcat în maşina lor, m-au dus pe un drum izolat şi m-au lăsat acolo, în şanţ”, mai spune bărbatul, care e plin de vânătăi pe corp.

Agentul Tabarcea a mai fost protagonistul unui scandal în urmă cu câteva luni, când în timpul liber a participat la agresarea unui tânăr din Văratec-Salcea.