Un sucevean şi-a împuşcat fratele pentru o datorie VIDEO

Banii sunt ochiul dracului. O demonstrează şi cazul a doi fraţi, de 55 de ani şi 53 de ani, din localitatea Salcea, judeţul Suceava. Unul din bărbaţi şi-a împuşcat fratele din cauza unei datorii de 6.000 de euro pe care o avea la el. Victima a ajuns la spital în stare gravă.

RomaniaTV.net
25 mai 2012, 07:38
Un sucevean şi-a împuşcat fratele pentru o datorie VIDEO

Conflictul dintre cei doi bărbaţi a început de la o datorie. Fratele mai mic a venit la fratele său mai mare să recupereze banii pe care i-a împrumutat. Pentru că nu a avut sorţi de izbândă, a început să arunce cu pietre în maşina fratelui dator. Când şi-a văzut maşina distrusă, fratele mai mare l-a împuşcat.

Bărbatul a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean Suceava cu răni la cap şi la mână. „Pacientul era în stare de şoc. Traumatism cranio-cerebral prin împuşcare cu două plăgi. Pronosticul este rezervat deocamdată”, a spus medicul Loredana Ştirbu de la secţia UPU a Spitalului Judeţean din Suceava.

„S-a stabilit că bărbatul de 53 de ani din Mitocul Dragomirnei l-a ameninţat pe fratelui său pe fondul unor datorii mai vechi. Bărbatul de 55 de ani a făcut uz de arma neletală trăgând trei focuri de armă în direcţia bărbatului de 53 de ani”, a explicat reprezentantul IPJ Suceava, Gabriel Panţiru.

Poliţiştii au deschis o anchetă, iar cei doi fraţi sunt cercetaţi. Unul pentru distrugere şi violare de domiciliu, iar celălat pentru vătămare corporală gravă.