Un tânăr a ameninţat un taximetrist cu cuţitul, după care i-a furat maşina VIDEO

Cursă cu peripeţii ca în filme. Un tânăr din Suceava a ameninţat cu un cuţit vineri dimineaţă un taximetrist după care i-a furat maşina. Hoţul nu a ajuns prea departe. A pierdut controlul volanului şi a intrat într-un copac.

RomaniaTV.net
06 apr. 2012, 05:41
Un tânăr a ameninţat un taximetrist cu cuţitul, după care i-a furat maşina VIDEO

Incidentul s-a întâmplat vineri dimineaţă în jurul orei 5. Un tânăr a chemat taxi-ul în centrul municipiului Suceava pentru o cursă spre localitatea Bosanci, aflată la 10 kilometri de Suceava, numai că la ieşirea din municipiu a scos un cuţit şi l-a pus la gâtul taximetristului. Şoferul a oprit, a reuşit să fugă, numai că tânărul de 22 de ani a plecat în goană cu maşina. Acesta nu s-a îndepărtat foarte mult, deoarece a intrat într-un copac din cauză că era foarte beat, iar apoi a intrat aproape de gardul unei societăţi comerciale.

El a fost scos din maşină de cei de la descarcerare, iar cei de pe ambulanţă i-au acordat primul ajutor şi l-au transportat la Spitalul Judeţean Suceava.

Tânărul avea o alcoolemie de 0,93 în aerul expirat, ceea ce înseamnă că în sânge ar avea o alcoolemie dublă, deci era în stare avansată de ebrietate.

Atât taximetristul, cât şi tâlharul au fost audiaţi la Poliţia Municipiului Suceava.

Taxi-ul a fost distrus în accident.