Un tânăr a fost bătut chiar în faţa secţiei de urgenţă de către trei paznici ai spitalului VIDEO

Scandal, marţi seara, în curtea Spitalului Judeţean din Buzău. Un tânăr de 24 de ani a fost bătut chiar în faţa secţiei de urgenţă de către trei angajaţi mascaţi ai firmei de pază contractate de spital. Victima spune că nu a făcut decât să roage medicii să-i îngrijească soţia bolnavă, care aştepta tratamentul de ore bune.

RomaniaTV.net
11 ian. 2012, 06:39
Un tânăr a fost bătut chiar în faţa secţiei de urgenţă de către trei paznici ai spitalului VIDEO

Bărbatul şi-a dus seara trecută la urgenţă soţia, care se simţea rău. El spune că nu a făcut decât să le ceară medicilor să îi acorde îngrijiri mai repede. De cealaltă parte, doctorii susţin că tânărul i-a agresat verbal şi de aceea au chemat angajaţii firmei de pază.

Acolo a făcut scandal, le-a agresat verbal, motiv pentru care fetele au apăsat butonul de urgenţă. Pacientul din România are impresia că dacă ţipă, dacă dă cu pumnul în masă, medicul se mişcă mai repede”, a declarat dr. Angela Mazdrag, UPU Spitalul de Urgenţă Buzău.

Am găsit un bărbat recalcitrant în stare de ebrietate. Considerăm că am acţionat conform prevederilor din fişa postului având în vedere că pe durata intervenţiei, bărbatul a fost agresiv, ameninţându-ne şi aducându-ne injurii„, a spus un agent implicat în incident.

Angajaţii celeilalte firme de pază a spitalului confirmă însă spusele victmei.

L-au scos afara din instituţie şi l-au luat la bătaie pur şi simplu. Erau trei persoane dar numai unul a dat în el. I-au dat două palme şi un picior„, a spus Adria Podaru, agent de pază.

Bărbatul va depune plângere la poliţie împotriva celor trei agresori.