Un tânăr a fost găsit SPÂNZURAT într-o pădure din Iaşi. Vezi ce a scris în BILETUL DE ADIO VIDEO

Un tânăr a fost găsit spânzurat într-o pădure din Iaşi de un bărbat care culegea plante medicinale. Tânărul a lăsat un bilet de adio, scris în limba engleză, în care spunea că a ales acest drum, informează România TV.

09 iul. 2014, 06:51
Un tânăr a fost găsit SPÂNZURAT într-o pădure din Iaşi. Vezi ce a scris în BILETUL DE ADIO VIDEO

Un bărbat care obişnuieşte să culeagă plante medicinale dintr-o pădure de la marginea Iaşiului a avut parte de o descoperire macabră. A găsit cadavrul tânărului din Botoşani atârnat de un copac.

„Am simţit miros de putrefacţie. M-am uitat în jur, când am ajuns în zona asta am observat persoana. Am sunat la poliţie şi au venit oamenii”, a spus bărbatul.

Citeşte şi DRAMĂ într-o familie din Argeş. O femeie s-a sinucis când a aflat că va rămâne fără casă

La faţa locului au venit imediat pompierii.

„Detaşamentul a fost solicitat pentru degajarea unei persoane spânzurate în pădure. S-a intervenit cu mijloace din dotare şi persoana a fost coborâtă”, a declarat Tudor Cosmin, reprezentantul ISU.

Apropiaţii cred că tânărul şi-a pus capăt zilelor după ce a pierdut toţi banii la jocurile de noroc.

„A fost dispusă efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cauzei decesului urmând a se dispune măsuri în consecinţă”, a precizat Anca Vijiac, purtător de cuvânt IPJ Iaşi.

Tânărul de 28 de ani a lăsat un bilet de adio în limba engleză, în care a scris că este un ratat şi că acesta este drumul pe care l-a ales.

Citeşte şi Tragedie la Iaşi. S-A SINUCIS la doar 15 ANI de teama unui CONSULT PSIHOLOGIC VIDEO