Un tânăr a fost ÎMPUŞCAT MORTAL de poliţişti după ce a luat o femeie OSTATICĂ VIDEO

Un tânăr din Denver, Statele Unite, a fost împuşcat mortal de trupele de elită în timp ce ieşea dintr-un magazin cu una din cele trei persoane pe care le luase ostatice.

RomaniaTV.net
15 ian. 2014, 08:23

Martorii spun că tânărul fugea de poliţişti când a văzut magazinul şi a intrat în el, luând trei oameni ostatici. În încercarea de a scăpa de poliţişti, el a ieşit cu unul dintre ostatici afară însă, după ce negocierile cu tânărul au eşuat, trupele de elită au acţionat.

„Ofiţerii i-au cerut atacatorului să o elibereze pe femeie, iar când acesta a încercat să o tragă înapoi în magazin, din motive de siguranţă, un ofiţer a tras un foc înspre individ, rănindu-l„, a explicat şeful Departamentului de Poliţie din Denver, Robert White, potrivit România TV. Atacatorul a fost transportat de urgenţă la spital în stare critică.

Femeia folosită de tânăr ca scut uman a trăit adevărate clipe de coşmar. Martorii tragicului incident povestesc şi ei cât au fost de îngroziţi ce s-a întâmplat.

Citeşte şi UCIS din GREŞEALĂ: Poliţiştii au ÎMPUŞCAT MORTAL un şofer, crezând că a TRAS focuri de armă VIDEO

Am auzit o bubuitură după care l-am văzut pe tânăr cum cade pe spate ca şi cum ar fi fost lovit de o maşină. După asta, el nu s-a mai mişcat deloc„, a povestit Anthony Flores, unul dintre martorii la incident, care a mai spus că a fost „puţin speriat şi agitat”.

Autorităţile au iniţiat o anchetă pentru a afla circumstanţele producerii evenimentului.