Un tânăr a fost strivit de o şoferiţă care a încurcat frâna cu acceleraţia

În Piatra Neamț, un tânăr care voia să retragă bani de la un bancomat a fost pur și simplu strivit de o șoferiță de 20 de ani. Tânără voia să iasă din parcare și a încurcat accelerația cu frâna. Tânărul a scăpat cu viață însă a suferit leziuni grave, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
04 sept. 2020, 17:34
Un tânăr a fost strivit de o şoferiţă care a încurcat frâna cu acceleraţia

Tânărul a fost dus de urgență la spital. Pe numele șoferiței a fost deschis un dosar penal.

Citeşte şi: Accident grav în Constanţa. Un şofer de TIR a murit, după ce a pierdut controlul volanului şi a intrat într-o clădire VIDEO

Incidentul a avut loc într-o parcare, iar la scenele de groază au asistat mai multe persoane, printre care şi câţiva oameni care aşteptau să extragă bani de la bancomat. Norocul acestora a fost că respectau distanţarea socială, prin urmare nu au fost răniţi.

Până să-l accidenteze pe tânărul de 19 ani, şoferiţa, care are 22 de ani, a acroşat autoturismul unui taximetrist aflat în aşteptarea clienţilor, de aici maşina fiindu-i proiectată în victimă. În momentul în care a fost lovit, viitima a fost împisă în interior cu tot cu zidul dintr-un material mai moale şi aparat.

„S-a auzit un motor turat mai tare, zgomotul maşinii lovite de BMW şi apoi ţipete de groază, lumea de pe trotuar fugind în toate părţile. Apoi s-a văzut că aparatul fusese împins în interiorul băncii, dar nu mai ştiu dacă şi victima ţipa. Oamenii strigau să se sune la 112, la Ambulanţă, că un tânăr a fost prins între maşină şi perete. Au fost clipe care-ţi fac părul măciucă”, a susţinut un martor ocular al tragediei.


loading...