Un tânăr a fost tâlhărit de 4.000 de lei într-o pensiune din Suceava

Un tânăr din judeţul Neamţ a reclamat Poliţiei că i-a fost furată suma de 4.000 de lei când era într-o pensiune din satul sucevean Spătăreşti, constatând furtul când a urcat într-o cameră de la etaj împreună cu o femeie din Fălticeni.

RomaniaTV.net
09 ian. 2012, 06:33
Un tânăr a fost tâlhărit de 4.000 de lei într-o pensiune din Suceava

Un tânăr în vârstă de 20 de ani din comuna nemţeană Pipirig a reclamat Poliţiei, sâmbătă, că în timp ce se afla în incinta unei pensiuni din satul Spătăreşti, comuna Fântâna Mare, i-a fost furată dintr-o geacă suma de 4.000 de lei.

O patrulă a ajuns imediat la faţa locului şi a constatat că tânărul, însoţit de alţi doi tineri din aceeaşi comună nemţeană, au mers la pensiunea din Spătăreşti, unde au băut la o masă din local, potrivit Mediafax.

Tânărul şi-a aşezat geaca pe spătarul scaunului, iar apoi a mers într-o cameră de la etaj cu o femeie din municipiul Fălticeni. Când a ajuns în cameră a constatat că din buzunarul hainei îi lipseşte portofelul cu documente personale şi suma de 4.000 de lei.

Din declaraţiile tânărului şi ale prietenilor lui, la o masă alăturată se afla un grup de şapte tineri care nu au putut fi identificaţi. Aceştia au părăsit în grabă pensiunea în momentul în care tânărul a mers în cameră şi nu s-a stabilit în ce direcţie au plecat aceştia şi cu ce s-au deplasat.

În acest caz a fost deschisă o anchetă.