Un tânăr a lăsat mesaj pe Facebook că se omoară, pentru că a fost părăsit de soţie

Un tânăr de 28 de ani, din Medgidia, şi-a pus rudele şi prietenii pe jar. Supărat că a fost părăsit de soţie, acesta a depus, în primă fază, o plângere la Poliţie că femeia a plecat cu mobila şi un televizor, după care a decis să se sinucidă. A lăsat un mesaj pe Facebook şi s-a dus în balconul apartamentului său, situat la etajul 3, de unde ameninţa că se aruncă. În cele din urmă, acesta s-a ales cu un dosar de cercetare pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

07 apr. 2015, 14:38
Un tânăr a lăsat mesaj pe Facebook că se omoară, pentru că a fost părăsit de soţie

Marius Alexandru P. are 28 de ani şi locuieşte în Medgidia, scrie replicaonline.ro. Până în urmă cu puţin timp, acesta a fost căminul în care a locuit su soţia sa, Oana, şi băieţelul lor. Însă, se pare că femeia l-a părăsit, problemele începând încă de prin luna februarie a acestui an, când Marius scria pe Facebook: „Nu mai pot, cred că mor”.

Citeşte şi Un tânăr din Iaşi şi-a anunţat SINUCIDEREA pe Facebook: „Nu am reuşit să renunţ la diavol”

La acea dată a fost încurajat de prieteni şi familie, părând că a reuşit să iasă din starea de depresie ce-l cuprinsese. Însă, marţi, 7 aprilie, acesta s-a prezentat la Poliţia Medgidia, acolo unde a reclamat un furt între rude. Mai exact, Marius a menţionat că soţia lui a plecat de la domiciliu, l-a părăsit, furând mai multe piese de mobilier şi un televizor LCD. Ajuns acasă, se pare că gândurile negre l-au cuprins din nou, el decizând că vrea să se sinucidă. Astfel, în jurul orelor 13.00, el a postat pe Facebook: „Adio, prieteni dragi… sunt ultimele cuvinte!”. Sora lui a intrat în panică şi a început să-i scrie să se potolească, după care îl implora să răspundă la telefon. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, a sunat la 112.

Citeşte şi Cum au schimbat reţelele sociale lumea: De la revoluţii naţionale la alegeri prezidenţiale

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au sosit la faţa locului, la fel şi poliţiştii, găsindu-l pe bărbat în balcon, ameninţând că se aruncă în gol. În cele din urmă, aceştia au reuşit să-l facă să se răzgândească, el primindu-i în casă. După ce au discutat, poliţiştii au deschispe numele lui un dosar de cercetare pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. „Ne bucurăm că este bine. El trece printr-o perioadă mai grea acum. Să-i fiţi alături mereu că să simtă pentru ce trăieşte, are un băiat frumos de care trebuie să se bucure, să fie mândru. Toţi avem necazuri dar aşa e viaţa lăsată ca noi să avem mici sau mari obstacole pe care trebuie să le trecem aşa cum putem. Multă sănătate va dorim”, a scris o cunoştinţă pe pagina de socializare a lui Marius.