Un tânăr a protestat NUD pe o macara din faţa Teatrului Naţional. Vezi ce a spus la coborâre VIDEO

Publicat: Luni, 16 Aprilie 2012 15:02 // Actualizat: Marţi, 17 Aprilie 2012 10:02 // Sursa: RTV.net

Protest NUD la înălţime în faţa Teatrul Naţional din Bucureşti. Un bărbat dezbrăcat s-a suit pe o macara aflată în apropierea teatrului. Mai multe echipaje de poliţie, pompieri şi două ambulanţe au ajuns la faţa locului, însă dialogul cu protestatarul a fost foarte dificil. În cele din urmă, după mai bine de două ore, el a coborât de pe macara şi a fost preluat de poliţie şi de personalul de la Ambulanţă.

UPDATE, ora 17.24 La coborârea de pe macara, tânărul cânta "Eu sunt un copac cu flori" şi le-a explicat reprezentanţilor mass-media de ce a ales această formă de protest: "Mesajul meu a fost un mesaj de pace şi să privim înspre o lume mai curată şi mai fericită. Ar trebui să privim în noi sau să trăim pur şi simplu în linişte. Un impediment îl reprezintă de exemplu maşinile din jurul nostru, care fac o grămadă de zgomot. Am protestat dezbrăcat pentru că nu goliciunea noastră ar trebui să ne ruşineze. Toti suntem la fel când suntem dezbracaţi".

UPDATE, ora 17.20 Protestatarul de la TNB a coborât de pe macara şi a fost preluat de poliţie şi de medicii de la Ambulanţă.

UPDATE, ora 17.00. Tânărul s-a îmbrăcat şi urmează să coboare de pe macara.

UPDATE, ora 16.45 Dialogul cu protestatarul este foarte dificil, el refuzând să stea de vorbă cu reprezentanţii autorităţilor. Când negociatorul care s-a deplasat la faţa locului a încercat să discute cu bărbatul, acesta a refuzat vehement. La un moment dat, el a cerut să stea de vorbă cu un reprezentant al mass-media, însă după puţin timp s-a răzgândit şi a spus că nu vrea să mai discute cu nimeni.

UPDATE, ora 16.35 martorii au povestit că pentru a ajunge la macara, tânărul a sărit un gard de la şantierul din zona Teatrului Naţional Bucureşti. Paznicii nu au reuşit să ajungă la el, iar bărbatul s-a căţărat rapid pe macara.

Tânărul s-a cocoţat pe macaraua din faţa Teatrului Naţional din Capitală, la o înălţime de aproximativ 30 de metri. El s-a dezbrăcat şi a afişat un banner cu o maşină tăiată şi un cal, prin care cere "întoarcerea la natură" şi renunţarea la tehnologie. De asemenea, pe platfoma stângă a macaralei a scris cuvântul "PACE".

În faţa TNB au sosit mai multe echipaje ale ISU, jandarmi, poliţişti şi două echipaje de la ambulanţă.

Circulaţia în zona rondului de la Universitate este îngreunată pentru că şoferii fie încetinesc, fie chiar opresc pentru a vedea şi ei "spectacolul". Tânărul de pe macara a atras o mulţime de priviri, trecătorii oprindu-se minute bune pentru a-l privi. Dacă unii l-au încurajat, unii i-au strigat însă să se arunce în gol, pentru a pune capăt situaţiei.

Psihologul Hanibal Dumitraşcu a comentat situaţia la România TV: "La prima vedere s-ar părea că avem de a face cu un militant al unei organizaţii ecologice, dar exhibiţionismul pe care îl vedem pare mai degrabă al unui tânăr cu probleme de ordin emoţional, psihologic. El pare într-un plin episod psihotic. Cred că gestul lui e mai degrabă rezultatul unui discurs cu idei delirante şi cred că este şi sub influenţa halucinaţiilor".

loading...
6 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
19 oct 09:37
Răspunde | Votează email -1 email
Ana
Adorabil!
16 apr 20:39
Răspunde | Votează email 0 email
ion voicu
minunat! ma bucur ca mai exista oameni dintr-o bucata in romania. cine de teme de un fund gol, are probleme emotionale si se afla in plin episod psihotic, dupa parerea mea!
16 apr 18:17
Răspunde | Votează email 4 email
Anca
BRAVO! Respect pentru curajul care l-a avut sa traga astfel un semn de alarma! Doar prin gesturi extreme mai poti sa te faci auzit cand vrei sa transmiti un lucru bun pana la urma. Imi e scarba cand vad zilnic "cocalari" si "pitipoance" la televizor, dar pentru acest om nu pot spune decat: Respect!
16 apr 18:15
Răspunde | Votează email 1 email
Anca
BRAVO lui! Respect pentru curajul care l-a avut sa traga astfel un semn de alarma! Doar prin gesturi extreme mai poti sa te faci auzit cand vrei sa transmiti un lucru bun pana la urma. Imi e scarba cand vad zilnic "cocalari" si "pitipoance" la televizor, dar pentru acest om nu pot spune decat: Respect!
16 apr 17:45
Răspunde | Votează email 2 email
Shark
Bravo lui!
a avut curajul sa sustina ceea ce simte
putin romani ar fi in stare sa faca ceea ce spun sau gandesc (oameni cu 1000 de fete, lasi si ironici)
16 apr 17:02
Răspunde | Votează email -2 email
protester
Cred ca s-a urcat acolo sa se masturbeze pentru ca orgasmul la inaltime este maxim. Lasati-l sa se simta bine!
16 apr 16:17
Răspunde | Votează email -2 email
Jan
Sigur nu este Gotiu sau Mircea Toma cu un protest impotriva Rosia Montana ?
16 apr 16:07
Răspunde | Votează email -1 email
Vasile
Unde sunt trăgătorii de elită (sniper-i) ?
1
EUR
4.8430
RON
15 Jul
noapte 15 °
zi 29 °
Ultimele joburi adaugate
24 H