Un tânăr, arestat după ce a bătut cu SĂLBĂTICIE doi bătrâni şi i-a tâlhărit de 10.000 de lei

Un tânăr de 21 de ani, din localitatea vasluiană Popeni, acuzat că, împreună cu un prieten, a bătut cu sălbăticie doi bătrâni de 80 şi 83 de ani, internaţi ulterior în spital, cărora le-a furat peste 10.000 de lei şi un telefon mobil, a fost arestat preventiv, marţi, pentru tâlhărie.

RomaniaTV.net
29 oct. 2013, 17:56
Un tânăr, arestat după ce a bătut cu SĂLBĂTICIE doi bătrâni şi i-a tâlhărit de 10.000 de lei

Potrivit IPJ Vaslui, cei doi tineri au intrat peste victime, în locuinţa acestora din Boţeşti, într-una din nopţile trecute, având feţele acoperite cu cagule pentru a nu fi recunoscuţi.

După ce i-au lovit cu pumnii şi picioarele pe cei doi bătrâni, tinerii au luat din casa acestora suma de 10.800 de lei, precum şi un telefon mobil.

Ulterior, victimele tâlhăriei au fost transportate la Spitalul Municipal Huşi, unde au primit îngrijiri medicale din cauza traumatismelor suferite.

„În urma investigaţiilor desfăşurate, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale i-au identificat pe cei doi autori, fiind vorba de un tânăr de 21 de ani, din Popeni, şi unul de 20 de ani, din Boţeşti. Organele de anchetă au desfăşurat, în baza unei autorizaţii emise de Judecătoria Huşi, şi o percheziţie domiciliară la locuinţa unuia dintre tineri, unde a fost găsită suma de 3.200 de lei. De asemenea, poliţiştii au recuperat şi telefonul mobil sustras”, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

La propunerea procurorului de caz, tânărul de 21 de ani a fost arestat preventiv pentru 29 de zile de către magistraţii Judecătoriei Huşi pentru tâlhărie. În ceea ce-l priveşte pe cel de-al doilea tânăr, acesta este căutat în continuare de către poliţişti.