Un tânăr care a bătut cinci femei în ultimele două luni, prins de poliţişti

Un tânăr acuzat că a bătut cinci femei din comuna dâmboviţeană Gura Şuţii a fost prins de poliţişti, acesta încercând să-i inducă în eroare pe agenţi prin participarea la patrulele organizate de localnici pentru identificarea presupusului agresor.

RomaniaTV.net
13 aug. 2012, 07:28
Un tânăr care a bătut cinci femei în ultimele două luni, prins de poliţişti

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, tânărul de 22 de ani, care, în ultimele două luni, a bătut cinci femei din comuna Gura Şuţii, a fost prins de oamenii legii, apoi reţinut şi arestat preventiv pentru vătămare corporală.

„O echipă de poliţişti a reuşit identificarea autorului în cazul faptelor de agresiune comise în ultimele săptămâni în localitatea Gura Şuţii. Acesta are 22 de ani şi este tot din localitatea Gura Şuţii. Iniţial, acesta a fost reţinut, iar ulterior magistraţii Judecătoriei Găeşti au dispus arestarea preventivă a tânărului pentru 29 de zile, pentru vătămare corporală”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, agent Raluca Florescu.

Tânărul a declarat poliţiştilor că în fiecare noapte când localnicii organizau patrule, el participa la acţiuni, pentru a nu fi identificat.

Primarul din localitatea Gura Şuţii a spus că agresorul a mai fost închis pentru viol şi provine dintr-o familie destrămată.

„Acesta este agresorul care a speriat o comună întreagă. Nu ne vine să credem că el este, toată lumea îl ştia un tânăr liniştit în ciuda faptului că mai fusese închis pentru viol. Cu toate acestea, poliţiştii l-au inclus în cercul de suspecţi, am înţeles că a picat şi testul cu detectorul de minciuni, iar acum l-au prins, după ce toate probele au dus la el. Culmea, în fiecare noapte, când am organizat patrule, el a participat la acţiuni”, a declarat primarul localităţii dâmboviţene Gura Şuţii, Constantin Dinu.

Femeile agresate de tânăr spun că nu se aşteptau ca agresorul să fie vecin cu ele, cu atât mai mult cu cât casa lui se află la câteva sute de metri distanţă de locuinţele lor.

„Eu l-am lovit cu o bâtă şi l-am alungat pe nenorocit, dar celelalte femei au păţit-o rău de tot. Ultima dată, o vecină de-a noastră, de 78 de ani a fost găsită desfigurată de către nora sa, în toaleta curţii, lovită în cap şi în faţă cu o sapă, ulterior fiind transportată cu ambulanţa la spital. S-a apelat la sprijinul jandarmilor, s-au făcut patrule şi acum l-au găsit, stă la câteva sute de metri de noi. Uitaţi-vă lângă ce om am stat, noi am fost în pericol tot timpul, agresorul este vecinul nostru”, a declarat una dintre victime.

Suspectul a fost dus în arestul IPJ Dâmboviţa.