Un tânăr care a sunat la 112 pentru a reclama persoanele care încălcau restricţiile, amendat cu 4.000 de lei

Un tânăr din localitatea Supus, județul Satu-Mare, a sunat de mai multe ori la 112 și a sesizat faptul că mai multe persoane nu respectă prevederile ordonanțelor militare. El a fost amendat de poliţişti cu 4.000 de lei pentru că a apelat la numărul de urgenţă fără a avea un motiv justificat.

RomaniaTV.net
07 mai 2020, 09:42
Un tânăr care a sunat la 112 pentru a reclama persoanele care încălcau restricţiile, amendat cu 4.000 de lei
Potrivit unui comunicat al IPJ Satu Mare transmis, joi, tânărul oferise dispecerului 112 date false privind identitatea lui şi se afla sub influența alcoolului. 
 
 
„Un cetăţean, de 21 de ani, din localitatea Supur, a apelat de mai multe ori 112, la intervale scurte de timp, pentru a sesiza faptul că în localitate sunt persoane care nu respectă ordonanţele militare, fără a indica locaţia exactă a acestora şi modalitatea în care nu le respectă.
În urma sesizării primite, poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Tăşnad au efectuat verificări, ocazie cu care nu au identificat persoane din categoria celor semnalate în sesizare. Poliţiştii au constatat faptul că tânărul oferise dispecerului 112 date false privind identitatea lui şi se afla într-o vădită stare de ebrietate”, se arată în comunicat.
 
Poliţiştii l-au amendat cu 4.000 de lei pe tânăr întrucât a apelat numărul unic de apeluri de urgenţă 112, de mai multe ori, fără a avea un motiv justificat.

loading...