Un tânăr care a supravieţuit unei tumori cerebrale A MURIT DE SETE, în spital

Kane Gorny, un tânăr de 22 de ani, internat la un spital de renume din Marea Britanie, disperat din cauză că nu i se dădea apă de băut, a sunat la poliţie pentru a cere ajutor. Câteva ore după apelul făcut la poliţie, băiatul a murit din cauza deshidratării.

RomaniaTV.net
03 iul. 2012, 07:01

Kane Gorny era internat la spital Saint George din sudul Londrei. Băiatul avea nevoie de tratament pentru a ţine sub control nivelul hormonilor, după ce reuşise să supravieţuiască unei tumori cerebrale, potrivit dailymail.co.uk. Din păcate, neglijenţa asistentelor care ar fi trebuit să aibă grijă de el i-a fost fatală.

Aflat într-o situaţie disperată, pentru că nu mai primise apă, băiatul a sunat la poliţie. Oamenii legii s-au deplasat imediat la spital, însă asistentele de acolo le-au spus agenţilor că băiatul „este într-o stare confuză”, astfel că poliţiştii au făcut cale întoarsă. Câteva ore mai târziu, Kane Gorny, a murit din cauza deshidratării.

O anchetă făcută la spital a stabilit că băiatul a murit din cauza asistentelor „leneşe şi indolente” de la spital.

Mama tânărului le-a povestit anchetatorilor că medicii şi asistentele au refuzat să o asculte atunci când le-a spus că fiul ei nu a primit tratamentul de care avea nevoie.