Un tânăr craiovean, reţinut de poliţişti în timp ce încerca să vândă un pistol şi 21 de cartuşe cu glonţ

Polițiștii din Dolj cercetează un bărbat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, asupra acestuia fiind găsite un pistol și 21 de cartușe cu glonț. Bărbatul a fost prins în timp ce încerca să comercializeze arma și muniția contra sumei de 1.700 de lei.

RomaniaTV.net
26 sept. 2017, 10:46
Un tânăr craiovean, reţinut de poliţişti în timp ce încerca să vândă un pistol şi 21 de cartuşe cu glonţ

Un bărbat, de 22 de ani, din Craiova, a fost prins de poliţişti în timp ce încerca să comercializeze ilegal un pistol cu glonţ, calibrul 9 mm. şi 21 de cartuşe cu glonţ, calibrul 7, contra sumei de 1.700 de lei, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Bărbatul le-a spus poliţiştilor că a găsit arma şi muniţia în podul unei case vechi din comuna Vlădila, județul Olt, care aparţine familiei concubinei sale.

Craioveanu este în prezent cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Arma şi muniţia a fost ridicată de oamenii legii. 

Poliţia Română precizează că la nivel național, figurează în evidențe 135.317 de persoane care dețin 228.337 de arme, dintre care 135.550 letale și 92.777 neletale, supuse autorizării. Majoritatea armelor letale deținute sunt cele de vânătoare.