Un tânăr de 17 ani a murit după un banal strănut. Familia adolescentului este în stare de şoc

Un tânăr de 17 ani, din Marea Britanie, a murit în mod şocant, după un banal strănut.

RomaniaTV.net
22 apr. 2020, 13:16
Un tânăr de 17 ani a murit după un banal strănut. Familia adolescentului este în stare de şoc

Adolescentul din Stockton-on-Tees a murit după o hemoragie cerebrală apărută în mod bizar.

Citeşte şi: Primul câine posibil infectat cu coronavirus a murit, după ce fusese declarat vindecat şi eliberat din carantină

Liam Andrews a suferit o criză după ce a strănutat de şase ori consecutiv. Mama sa a chemat ambulanţa şi tânărul a fost transportat de urgenţă la spital, scrie Daily Star.

Acolo a suferit o operaţie pentru îndepărtarea unui cheag de sânge din creier, apoi a fost transferat la Terapie Intensivă. Din păcate, Liam a murit după patru zile.

Bilanţ coronavirus, 21 aprilie, în Marea Britanie

Decesele provocate de noul tip de coronavirus au crescut din nou în Regatul Unit, cu 828 de morţi în spitale, potrivit unui bilanţ publicat marţi de Ministerul Sănătăţii, scrie AFP.

Ţara a înregistrat 17.337 de morţi în total şi 129.044 de contaminări. 

Cifrele publicate zilnic de autorităţile sanitare britanice cuprind doar decesele din spitalele cu pacienţi diagnosticaţi pozitiv, o metodă criticată căci ea nu ţine cont de decesele din centrele de îngrijire sau la domiciliu.

Citeşte şi Cel mai sigur loc din România. Aici sunt cele mai puţine cazuri de coronavirus

Guvernul premierului conservator Boris Johnson este criticat pentru că a întârziat să ia măsuri contra pandemiei şi a creşterii semnificative a numărului de teste, dar şi pentru furnizarea de echipamente de protecţie pentru cadrele medicale aflate în prima linie contra maladiei, în ciuda promisiunilor sale repetate.