Un tânăr de 18 ani a făcut prăpăd pe şosea. Urmărire ca în filme pe străzile din Târgovişte

Un tânăr în vârstă de 18 ani a făcut prăpăd pe şosea. Cu poliţia pe urmele lui, acesta şi-a făcut praf maşina, a lovit un alt autoturism parcat, a rupt un stâlp de electricitate şi a intrat într-un gard.

21 iun. 2021, 15:16
Un tânăr de 18 ani a făcut prăpăd pe şosea. Urmărire ca în filme pe străzile din Târgovişte
Un tânăr de 18 ani a făcut prăpăd pe şosea. Urmărire ca în filme pe străzile din Târgovişte

Un tânăr de 18 ani a făcut prăpăd pe şosea. S-a întmplat în Târgovişte, în noaptea de duminică spre luni.

Un tânăr de 18 ani a făcut prăpăd pe şosea

Poliţiştii au fost sesizaţi că tânărul făcea drifturi într-o parcare din centrul oraşului. În momentul în care i-a văzut pe oamenii legii, şoferul de 18 ani a demarat în trombă. Nu după mult timp, maşina condusă de tânăr a lovit un alt autoturism parcat, după care a intrat într-un stâlp de electricitate, apoi s-a oprit în gardul unei gospodării.

Potrivit primelor informaţii, tânărul consumase alcool înainte să se urce la volan. Acesta avea o alcoolemie de 0,47 miligrame per litru alcool pur in aerul expirat, potrivit targovistenews.ro. 

Citeşte şi Primele imagini de la accidentul din apele Oituzului. Campion național, mort în timpul competiției off-road

Accident înfiorător pe şoseaua Chitilei din Capitală. Motociclist, spulberat de o autoutilitară

Un accident înfiorător a avut loc vineri dimineaţă pe şoseaua Chitilei din Capitală. Un motociclist a fost rănit, după ce a fost spulberat de şoferul unei autoutilitare care nu i-a acordat prioritate.

Medicii chemaţi de urgenţă la faţa locului i-au acordat îngrijiri şi l-au transportat ulterior la spital.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului. În urma incidentului, traficul pe şoseaua Chitilei s-a desfăşurat cu dificultate, şoferii fiind nevoiţi să circule pe o singură bandă.

În luna aprilie, o tânără de 32 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident între o motocicletă și un TIR în judeţul Vrancea. În timp ce se afla într-un viraj, motociclista a ajuns pe contrasens, unde a lovit un TIR. Tânăra a fost grav rănită în urma impactului și a fost găsită de medici în stop cardio-respirator. Medicii au încercat manevrele de resuscitare în ambulanță, însă la spital pacienta a murit.

De asemenea, la sfârşitul lunii februarie, un poliţist în vârstă de 30 de ani a murit după ce a intrat cu motocicleta într-o maşină, lângă Palatul Parlamentului din Bucureşti. Bărbatul ar fi mers cu motocicleta pe o roată. Acesta nu a mai putut să oprească la semafor și a intrat violent într-o altă mașină, care circula din sens opus. El era agent șef-adjunct de poliție în cadrul Brigăzii Rutiere.

Citeşte şi Accident cumplit în Hunedoara. Un poliţist aflat la volanul unui trabant a murit pe loc