Un tânăr de 18 ani a pus pe Dacia 1300 a bunicilor dotări de anul 2019. Se deschide cu comandă vocală şi are senzori de parcare VIDEO

O Dacia 1300, veche de aproape 50 de ani, a fost transformată de un tânăr de 18 ani într-o bijuterie” pe patru roţi". Maşina se deschide cu comandă vocală, are interior cu display şi buton de pornire în loc de cheie.

24 dec. 2019, 11:46
Un tânăr de 18 ani a pus pe Dacia 1300 a bunicilor dotări de anul 2019. Se deschide cu comandă vocală şi are senzori de parcare VIDEO

Un tânăr de 18 ani din Craiova a transformat maşina bunicilor într-un autoturism de lux. Dacia 1300, fabricată acum 45 de ani, se deschide cu comandă vocală, are geamuri electrice, pe bord are montată o cameră video, dar dispune şi de senzor de parcare pentru mersul cu spatele.

Citeşte şi Doliu la Dacia. A MURIT părintele proiectului LOGAN

„O deschid cu ajutorul unei aplicaţii cu comandă vocală”, spune Mihnea Dinică, adolescentul care a transformat bătrâna Dacie într-o maşină cu dotări de limuzină. El a început să facă primele modificări la autoturism acum mai bine de 5 ani. De atunci, a investit aproape 3500 de euro şi fiecare piesă a montat-o chiar el.

Tânărul este elev în ultimul an la Colegiul Naţional Carol I din Craiova şi este pasionat de inginerie electronică. A ales, însă, să studieze în străinătate, astfel că a aplicat pentru o facultate din Marea Britanie, a fost admis, iar de anul viitor se va pregăti la Manchester.