Un tânăr de 19 ani a ajuns în comă după ce a fost strivit de propria maşină VIDEO

Un tânăr de 19 ani, din Bistriţa, care îşi dorea câteva minute de intimitate cu iubita lui, a ajuns în comă după ce a fost strivit chiar de maşina lui. Cei doi au vrut să urce pe un deal însă maşina a patinat şi când tânărul a vrut să o împingă l-a prins sub ea.

RomaniaTV.net
28 iun. 2017, 06:16
Un tânăr de 19 ani a ajuns în comă după ce a fost strivit de propria maşină VIDEO

Neobișnuitul accident s-a produs cu doar jumătate de oră înainte de miezul nopții, în orașul Năsăud, pe o străduță abruptă și îngustă. La un moment dat, din cauza terenului accidentat autoturismul nu a mai putut să înainteze. Tânărul a încercat să urnească autoturismul însă acesta a patinat și l-a prins între mașină și marginea drumului.

Iubita tânărului a început să strige după ajutor, iar la scurt timp a apărut o femeie care locuia în zonă. Imediat ce a văzut că a apărut femeia, iubita tânărului a fugit.

Văzând că nu reușește să îl elibereze pe tânăr, femeia a început și ea să strige după ajutor. În apropiere se aflau doi bărbați, care au auzit strigătele femeii și au ajuns la fața locului, eliberându-l pe tânăr.

Băiatul a ajuns în comă la spital.

Se pare că tânărul are 19 ani și are permisul de doar câteva luni. Acesta susținea zilele acestea examenul de Bacalaureat. Se pare că băiatul provine dintr-o familie înstărită din Rebrișoara.

Citeşte şi Accident grav în Baia Mare. Un motociclist a murit după ce a fost lovit de maşina poliţiei