Un tânăr de 19 ani, elev la un liceu din Bârlad, găsit mort în pat

Un tânăr de 19 ani, elev în ultimul an la Colegiul Tehnic “A.I. Cuza” din Bârlad, a fost găsit vineri decedat în propria locuinţă. Băiatul era sportiv la un club de lupte din Bârlad, iar rudele spun cã nu suferea de nicio boală, potrivit vremeanouă.ro. Trupul băiatului a fost preluat de medicii legişti în vederea efectuării necropsiei. Politiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele morţii elevului.

RomaniaTV.net
13 iun. 2015, 15:38
Un tânăr de 19 ani, elev la un liceu din Bârlad, găsit mort în pat

Gabriel Racovită, de 19 ani, locuia împreună cu sora sa într-un apartament din Bârlad. Vineri dimineaţă, când a văzut că nu se mai trezeşte pentru a merge la şcoală, fata a intrat în camera lui. Speriată că fratele său nu respiră, fata a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a solicita o ambulanţă. Echipajul medical care a intervenit a efectuat manevrele de resuscitare timp de 45 de minute, însă fără succes, fiind declarat decesul.

La fata locului au sosit si politistii bârlădeni, care au dispus transportarea cadavrului la morga spitalului din Bârlad pentru efectuarea necropsiei medico-legale.