Un tânăr de 19 ani s-a spânzurat pentru că nu şi-a găsit de muncă în străinătate

Un tânăr în vârstă de 19 ani din comuna Bosanci şi-a pus capăt zilelor în mod inexplicabil, în noaptea de vineri spre sâmbătă, el fiind găsit spânzurat într-o anexă a casei în care locuia.  

28 ian. 2014, 09:14
Un tânăr de 19 ani s-a spânzurat pentru că nu şi-a găsit de muncă în străinătate

Apropiaţii au mărturisit că tânărul în vârstă de 19 ani fusese plecat în ultima perioadă în două rânduri din ţară, pentru a-şi găsi de lucru, scrie monitorulsv.ro. Ultima oară a fost plecat în Belgia, de unde s-a întors foarte dezamăgit că, din nou, nu a avut noroc şi nu şi-a găsit un loc de muncă.

Tânărul îşi dorea foarte mult să câştige bani în condiţiile în care provine dintr-o familie săracă şi numeroasă, în total fiind zece fraţi. Tatăl său a decedat acum aproximativ trei ani de zile, cei zece copii ai familiei rămânând doar în grija mamei.

Totuşi pentru membrii familiei nu au fost indicii că tânărul ar avea gânduri sinucigaşe. Aceştia au relatat că tânărul era supărat că nu şi-a găsit serviciu, însă nimeni nu şi-a imaginat că acesta ar fi putut merge atât de departe.

Vineri seară tânărul a petrecut mai multe ore cu unul dintre fraţii săi, vizionând filme. După puţin timp acesta s-a sinucis, trupul neînsufleţit fiind găsit a doua zi dimineaţă.