Un tânăr de 20 de ani a murit chiar de ziua lui, după ce s-a răsturnat cu mașina 150 de metri într-o prăpastie

Un tânăr de 20 de ani a murit şi alţi doi au fost răniţi, după ce un autoturism s-a prăbuşit circa 150 de metri în zona localităţii clujene Muntele Rece. Potrivit presei locale, accidentul motal s-a petrecut în timpul petrecerii organizate pentru aniversarea tânărului.

13 iun. 2021, 13:31
Un tânăr de 20 de ani a murit chiar de ziua lui, după ce s-a răsturnat cu mașina 150 de metri într-o prăpastie

Un tânăr de 20 de ani a murit chiar de ziua lui, după ce s-a răsturnat cu mașina 150 de metri într-o prăpastie în zona localităţii clujene Muntele Rece. În maşina răsturnată se mai aflau doi tineri, unul dintre ei reuşind să se salveze după ce a sărit din maşină. Cei trei tineri participau la o petrecere dată de şoferul autoturismului la o cabană din zonă. La un moment dat, acesta a vrut sa isi plimbe doi prieteni cu masina pe un drum din apropierea cabanei, dar s-au rasturnat cu maşina, rostogolindu-se aproximativ 150 de metri într-o prăpastie.

„O autospecială de descarcerare şi două echipaje SMURD au fost alertate în această dimineaţă, în jurul orei 4.30, ca urmare a răsturnării unui autoturism pe o pantă foarte abruptă şi la o diferenţă de nivel de circa 150 m. Localizarea evenimentului a fost extrem de dificilă şi a fost realizată în colaborare cu echipajele de poliţie şi jandarmi, care s-au implicat direct în intervenţia salvatorilor. Accesul în zona accidentului a fost realizat pe timp de noapte şi pe o ploaie torenţială, fiind necesară urcarea pe o distanţă de circa 500 m a unei pante extrem de abrupte, cu echipamentele de descarcerare şi salvare în mâini”, au transmis reprezentanţii ISU Cluj.

Citeşte şi: Un activist a fost bătut chiar sub privirile nepăsătoare ale polițiștilor: „Vedeți că vin să mă bată. Protejați-mă, vă rog” VIDEO

Tânărul de 20 de ani care se afla la volanul maşinii căzute în prăpastie a fost găsit încarcerat.

„Pompierii au găsit autoturismul răsturnat pe o parte, cu un cablu de energie electrică înfăşurat în jurul caroseriei şi cu un bărbat de circa 20 de ani încarcerat în acesta. S-a acţionat pentru îndepărtarea cablului şi pentru descarcerarea bărbatului, prin decopertarea totală a plafonului autoturismului. Din păcate, traumatismele suferite de acesta nu erau compatibile cu viaţa şi nu a fost posibilă aplicarea manevrelor de resuscitare. Alţi doi tineri au primit asistenţă medicală de urgenţă de la salvatorii SMURD şi au fost transportaţi la spital pentru investigaţii şi îngrijiri de specialitate. Aceştia erau conştienţi şi cooperanţi”, se mai arată în informarea ISU.

Citeşte şi: Descoperirea care răstoarnă cazul execuţiei de la Arad. Amprenta asasinului care ar putea face lumină în acest caz


loading...
Partenerii noștri