Un tânăr de 21 de ani din Braşov s-a sinucis într-o şcoală abandonată. Andrei visa să devină un artist cunoscut

Andrei, un tânăr din Braşov, a decis să îşi încheie socotelile cu viaţa la doar 21 de ani. Băiatul a fost găsit fără viaţă într-o şcoală abandonată. Nu se cunosc încă motivele pentru care tânărul a luat această decizie, se fac cercetări în acest sens.

RomaniaTV.net
01 oct. 2020, 08:50
Un tânăr de 21 de ani din Braşov s-a sinucis într-o şcoală abandonată. Andrei visa să devină un artist cunoscut

Andrei ar fi fost văzut pentru ultima oară sâmbătă, în timp ce intra într-o clădire abandonată. Nimeni nu știe ce s-ar fi putut întâmpla peste noapte„, relatează Adrian Jătăreanu, corespondentul Kanal D la Brașov.

M-a lovit în inimă așa, în suflet. Nu-mi venea să cred. Am crezut că e o glumă. Ultima dată l-am văzut acum vreo trei săptămâni. Era ok, chiar cobora pe aici în jos, ne-am salutat, nu mi s-a părut nimic dubios, abătut, supărat”, spun vecinii, potrivit stirilekanald.ro.

Deşi în pozele postate pe pagina sa de socializare părea extrem de fericit cu iubita lui, o adolescenta de 16 ani, se zvoneşte că în spatele zâmbetelor pe care cei doi le afişau se aflau multe neînţelegeri. În timp ce unele voci dau vina pe relaţia toxică pe care ar fi avut-o cu fata minoră, alţii vorbesc despre dependenţa de substanţe interzise, care i-ar fi întunecat minţile şi l-a făcut să recurgă la gestul extrem.

Stătea la niște prieteni, că l-au dat părinții afară. Nu la iubita lui? Nu cred că stătea la ea. S-o fi sinucis din dragoste? Probleme cu ea? Nu cred. Din cauza drogurilor, se drogau„, susţin apropiații pentru aceeaşi sursă.

Andrei era pasionat de muzică şi visa să devină un artist cunoscut. Îşi compunea singur piesele, majoritatea triste. „Şi pun tot ce spun pe foi, când voi doar criticaţi, şi nu mai pot să tac, când tac săriţi să m-atacaţi„, cânta artistul.