Un tânăr de 22 de ani a decis să-și pună capăt zilelor. De ce s-a sinucis Zanfirel. Şi un poştaş care fugise cu banii de pensii s-a spânzurat

Început de an trist pentru multe familii. Depresia de Sărbători, vremea de afară şi gesturile necugetate au dus la multe tragedii.

04 ian. 2023, 15:34
Un tânăr de 22 de ani a decis să-și pună capăt zilelor. De ce s-a sinucis Zanfirel. Şi un poştaş care fugise cu banii de pensii s-a spânzurat

Caz şocant la Botosani. Postasul acuzat ca a furat pensiile si alocatiile mai multor persoane a fost gasit spanzurat in locuinta sa
Poştaşul care ar fi lăsat sute de oamenii dintr-o comună fără pensii şi alocaţii s-a sinucis în cursul dimineţii de miercuri. Bărbatul, care lucra la Oficiul Poştal Drăguşeni, a fost găsit spânzurat la locuinţa sa din localitatea Pietricani, oraşul Săveni.

Bărbatul în vârstă de 50 de ani şi-ar fi pus capăt zilelor după ce atât Poşta Română, cât şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bogtoşani au demarat o anchetă ca urmare a unor sesizări privind neplata pensiilor şi a alocaţiilor către locuitorii din comuna Drăguşeni.

A murit la nuntă, în horă. Detalii cutremurătoare despre drama unei îndrăgite cântăreţe de muzică populară

Din păcate, nu a fost singura tragedie. Un caz şocant a avut loc şi în Vrancea. Un tânăr din Jiliște a decis să-și încheie socotelile cu viața. Mama lui Zanfirel l-a găsit pe acesta spânzurat în grajd. Tânărul avea 22 de ani și era cunoscut drept o persoană liniștită.

După miezul nopții, acesta s-a întors acasă și i-a cerut mamei sale ceva de mâncare. La câteva ore distanță, trupul fără viață al acestuia a fost descoperit de mama lui, arată jurnaldevrancea.ro.

Mitică Popescu a murit la vârsta de 86 de ani. Actorul era internat la Spitalul Elias din cauza problemelor cardiace
Cazul a șocat pe toată lumea. Conform apropiaților, sora și fratele tânărului au murit și ei la vârste fragede. Zanfirel M. era cunoscut în localitate ca fiind un tânăr liniștit, lucra de mai bine de doi ani în străinătate pentru a asigura un trai decent băiețelului său de câțiva anișori.

Încă nu se știe motivul pentru care tânărul a recurs la acest gest și nici dacă a lăsat vreun bilet de adio în care să-și justifice gestul extrem.  Trupul fără viață al acestuia a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală pentru autopsie.