Un tânăr de 23 de ani a murit după ce o maşină a lovit un parapet pe DN6. O bucată de metal a străpuns parbrizul

Un tânăr de 23 de ani din judeţul Teleorman a murit după ce maşina în care se afla a lovit protecţia unui parapet de pe DN6, iar bucata de metal a străpuns parbrizul. Şoferul autoturismului, un bărbat de 38 de ani, era băut.

10 aug. 2023, 10:36
Un tânăr de 23 de ani a murit după ce o maşină a lovit un parapet pe DN6. O bucată de metal a străpuns parbrizul

Tragedie pe DN6 în județul Teleorman. Accidentul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, în apropierea localităţii Vităneşti.

”Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă în sensul că, în împrejurări care vor fi stabilite în urma cercetărilor, un bărbat de 38 ani, din Mun. Turnu Magurele, judeţul Teleorman, în timp ce conducea autoturismul pe DN6, din direcţia Alexandria către Bucureşti, la km 80, podul peste râul Teleorman, raza comunei Vităneşti, ar fi pierdut controlul, a lovit liza de protecţie a parapetului care a pătruns prin habitaclu”, a transmis IPJ Teleorman.

Citește și: Restricții pe șoselele din România! Pe ce autostradă este oprită circulația pentru reparații

În urma accidentului, un bărbat de 23 de ani, din municipiul Turnu Măgurele, pasager pe locul dreapta faţă, a murit.

Poliţiştii au stabilit că şoferul are permis de conducere corespunzător categoriei, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie de 0.47 mg/l. El a fost transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri.

Citește și: Accident cu un mort și trei răniți pe Valea Prahovei. Un auturism a intrat pe contrasens

În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând a se propune soluţie legală prin parchet.