Un tânăr de 23 de ani s-a stins din viață, după ce a intrat cu mașina într-un copac. Mesajul cutremurător transmis chiar înainte de tragedie

Sfârșit groaznic pentru un tânăr din Olt. Un tânăr din Olt a sfârșit tragic după ce mașina lui s-a izbit de un pom. Mădălin Pădura gonea după o altă mașină în care s-ar fi aflat presupusul amant al iubitei sale!

16 apr. 2024, 10:30
Un tânăr de 23 de ani s-a stins din viață, după ce a intrat cu mașina într-un copac. Mesajul cutremurător transmis chiar înainte de tragedie

Sfârșit groaznic pentru un tânăr din Olt. Un tânăr din Olt a sfârșit tragic după ce mașina lui s-a izbit de un pom.

Mădălin Pădura gonea după o altă mașină în care s-ar fi aflat presupusul amant al iubitei sale!

Citește și VIDEO Tânăr mort după ce a fost bătut și încătușat de polițiști. Bărbatul era agitat, dezorientat și a încercat să se rănească singur. Imagini șocante de pe camerele de supraveghere

Un tânăr de doar 23 de ani din județul Olt a avut parte de un sfârși tragic după ce mașina pe care o conducea cu viteză s-a izbit de un copac.

Se pare că Mădălin Pădura gonea după o altă mașină în care s-ar fi aflat presupusul amant al iubitei sale.

Mădălin, un tânăr de 23 de ani din județul Olt, trăia o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de doi ani, iar băiatul ar fi avut planuri mari de viitor.

Totul s-a năruit, însă, când acesta ar fi aflat că iubita lui îl înșală, moment în care s-ar fi urcat la volanul mașinii sale și ar fi plecat după presupusul amant.

Din păcate, cursa în care s-a aventurat i-a adus sfârșitul, căci autoturismul cu care circula cu viteză pe străzile din Deveselu s-a izbit de un copac.

Autoritățile au găsit acul de la kilometraj blocat la 200 de km/h.

Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe tânăr, așa că au declarat decesul.

Cazul lui a devenit viral pe platformele de socializare, însă până acum nu se știe concret care este adevărata poveste din spatele morții tânărului de 23 de ani.

„La data de 11 aprilie 2024, în jurul orei 19,35, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că pe Drumul Național 54, în afara comunei Deveselu, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii Serviciului Rutier Olt.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din comuna Vișina Nouă, județul Olt, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat în coliziune cu un pom”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

”M-am simțit la pământ”

Ultimele postări pe care tânărul le-a făcut în mediul online le-au dat de gândit apropiaților, însă abia după ce tragedia s-a produs.

Mesajele publicate de acesta indicau că ar fi avut probleme în relație, ba chiar că ar fi fost înșelat de fata pe care o iubea.

„După ce plec nu am să mă mai întorc, d-asta insist atât de mult”, este unul dintre mesaje.

„M-am simțit la pământ în mașina asta, iar ea a mâncat pământul de sub mine…” , a mai scris Mădălin.

Te-ar putea interesa și Accident pe Șoseaua Antiaeriană din București. O mașină aproape s-a rupt după ce a lovit un stâlp, un tânăr de 18 ani a murit

„Nu te verific dacă mă înșeli, până la urmă este alegerea ta dacă dai casa pe un hotel”, se mai arată într-o altă postare.