Un tânăr de 24 de ani a fost ucis, iar principala suspectă e iubita acestuia. Crimă şocantă în Alba

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a avut parte o o moarte violentă. Iubita acestuia, care este mai mare cu nouă ani decât el, este principala suspectă.

14 sept. 2021, 14:01
Un tânăr de 24 de ani a fost ucis, iar principala suspectă e iubita acestuia. Crimă şocantă în Alba
Un tânăr de 24 de ani a fost ucis, iar principala suspectă e iubita acestuia. Crimă şocantă în Alba

Un tânăr de 24 de ani a fost ucis, iar principala suspectă e iubita acestuia. Poliţiştii din judeţul Alba fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc crima.

Un tânăr de 24 de ani a fost ucis, iar principala suspectă e iubita acestuia

Crima s-a petrecut marţi dimineaţă, în Blaj. Potrivit primelor cercetări, tânărul ar fi fost agresat de concubina acestuia, o femeie în vârstă de 33 de ani.

”În această dimineață, IPJ Alba a fost sesizat prin 112, cu privire la faptul că un tânăr de 24 de ani, din Blaj, ar fi fost victima unei fapte cu violență în urma căreia și-a pierdut viața.

Din primele cercetări a rezultat că a fost agresat de către concubina sa, o femeie de 33 de ani, care este în custodia anchetatorilor.

Cercetarea la fața locului se efectuează sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor” au transmis polițiștii, potrivit Alba24. 

Se pare că tânărul a fost lovit cu un obiect contondent. Poliţiştii fac cercetări în acest caz. Deocamdată nu fost stabilit motivul crimei.

Citeşte şi Crimă înfiorătoare în Gorj. Un bărbat şi-a decapitat mama cu o sabie

Crimă terifiantă în Bistriţa. O femeie oarbă a fost ucisă cu un topor de cumnatul ei. Înfiorător ce a făcut individul după comiterea faptei

Caz sângeros în localitatea Leşu din Bistriţa-Năsăud. O femeie oarbă a fost ucisă cu bestialitate un un topor. Cel care i-a curmat viaţa în mod brutal este chiar cumnatul acesteia.

„S-a dus și s-a predat singur la poliție. A mers la ei și le-a spus că și-a omorât cumnata, imediat după ce a comis fapta”, a explicat, primarul comunei Leșu, Sorin Avram, citat de Bistrițeanul.ro.

Cei doi locuiau în case diferite, la 10 metri unul de altul. Femeia era oarbă şi era văduvă de mai bine de 10 ani. Localnicii spun că în sunt în stare de şoc deoarece nu înţeleg de ce bărbatul a recurs la gestul nemilos.

„Nu au avut neînțelegeri. Nici nu era un om scandalagiu. Adică, pe când trăia fratele lui, au fost ceva certuri de la pământ. Dar în afară de aia, nu au mai fost incidente. Oameni în vârstă, amândoi în jur de 70 de ani. Nu știu ce s-a întâmplat. I-a dat cu securea în cap și a omorât-o. Mai mult, nu ar fi fost beat. Chiar nu știm ce s-a întâmplat”, a mai spus edilul.

Femeia a lăsat în urmă patru copii: trei băieți, din care unul locuiește în Spania, și o fată.

Citeşte şi Crimă șocantă în Constanța! Un bărbat și-a ucis nevasta cu o coadă de mătură și a mințit autoritățile că a murit în somn