Un tânăr de 25 de ani părăsit înainte de NUNTĂ s-a SINUCIS

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Suceava, a fost găsit, miercuri, spânzurat de o grindă a garajului din curtea casei în care locuia cu părinţii. Macabra descoperire a fost făcută de fratele tânărului.

14 mart. 2015, 06:31
Un tânăr de 25 de ani părăsit înainte de NUNTĂ s-a SINUCIS

Ionuţ urma să se căsătorească, anul viitor, cu iubita sa, o tânără cu care avea o relaţie de câţiva ani de zile. Deşi era programată ziua nunţii, cei doi s-au certat, iar tânăra a decis să se despartă de logodnicul său, potrivit obiectivdesuceava.ro.

Acesta a suferit o depresie profundă din care se pare că nu şi-a mai putut reveni. După cum reiese din declaraţiile părinţilor, se pare că în cursul zilei de miercuri, 11 martie, băiatul a avut o întâlnire cu un psiholog care îl avea în evidenţă ca pacient, de aproape două luni de zile.

Făcuse şi nişte investigaţii medicale, iar rezultatele le-a luat tot miercuri de la Policlinica Suceava, împreună cu mama sa.

Spre seară nimeni nu a mai ştiut nimic de el, până când a fost găsit fără suflare în garajul din spatele casei. Poliţiştii au făcut cercetări la faţa locului şi au stabilit cu exactitate că a fost vorba despre un act de suicid, tânărul neavând urme de violenţă pe corp.